Sarja «Suure paugu teooria» jätkumine kindlustatud - üks osa, üks miljon

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja «The Big Bang Theory» osatäitjad Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg ja Kunal Nayyar
Sarja «The Big Bang Theory» osatäitjad Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg ja Kunal Nayyar Foto: SCANPIX

Kolm «Suure paugu teooria» peategelast: Jim Parsons (41, seriaalis «Sheldon»), Johnny Galecki (39, seriaalis «Leonard») ja Kaley Cuoco (28, seriaalis «Penny») on sõlminud Warner Brothersiga lepingu, mille kohaselt saab neist igaüks ühe uue episoodi (kestvus 30 minutit) valmimise eest tasuks miljon dollarit (u 744 000 eurot).  Näitlejate senine tasu oli 325 000 dollarit (u 240 000 eurot) saate kohta. Selliselt kindlustati seriaali jätkumine järgmiseks kolmeks aastaks ja ekstreemselt kopsakas tasu selle peategelastele, vahendab Das Bild.

«Suure paugu teooria» on on 2007. aastal alguse saanud komöödiasari, mille eelmised hooajad on ekraanide ette naelutanud keskeltläbi 20 miljonit inimest. Käesoleva lepinguga hakatakse filmima 8. hooaega. Eestis toob augustikuus seriaali vaatajate ette TV6.

Telekanali kodulehekülg annab ülevaate huumorirohke saate loost: «Seriaali tegelased Leonard Hofstadter ja Sheldon Cooper on geniaalsed füüsikud. Nad on kolleegid, parimad sõbrad ja korterikaaslased, kuigi nende suhe toimib Sheldoni ebatavaliste distsiplineeritud reeglite järgi. Nende parimateks sõpradeks on mehaaniline insener Howard Wolowitz ja inda päritolu astrofüüsik Rajesh Koothrappali. Neljakesi korraldatakse projekte, mängitakse videomänge ning elatakse tõeliselt nohiklikku elu. Neid kõiki seob veel üks asi – neil kellelgi ei ole õnne populaarsusega naiste seas. Kõik muutub, kui Penny, noor kaunis näitleja, kolib Sheldoni ja Leonardi naaberkorterisse elama. Nüüd avastavad mehed, et nad ei tea elust väljaspool laborit mitte midagi ning Leonardi uueks eesmärgiks saab Penny südame võitmine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles