Galerii: romanss Tartu Raekoja platsil - tARTuFFi lummuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevast laupäevani kestab Tartu armastusfilmide festival tARTuFF, mis toob igal aastal Raekoja platsile tuhandeid romantikuid. Tänavu 9. korda toimuv kohalik filmimaailma suursündmus on alanud suvises fluidumis - lummates ja suure väliekraani ette naelutades.

Alates 2006. aastast on Tartu armastusfilmide festival tARTuFF pakkunud suuri tundeid, eneseleidmist, igatsust ja sooja äratundmist. Kuue päeva jooksul tuleb Tartu raekoja platsil näitamisele 12 filmi, millest igaüks kõneleb otseselt või kaudselt armastusest. Filmid jutustavad uskumatuid lugusid ning viivad meid paikadesse, kuhu muidu ei satu. Iga filmiga võtame ette uue seikluse, kus tunded kohtuvad unistuste ja soovidega. Elame kaasa peategelaste ponnistustele ning salamisi loodame, et muinaslood ei sünni pelgalt kinoekraanil. tARTuFFil kohtuvad reaalsus ja väljamõeldis - need kaks muinasjuttu ulatavad teineteisele käe ning kinoekraanilt kumav maagia jõuab ka vaatajatesüdametesse ja hinge. tARTuFFil saab sellest muinasjutust osa igaüks. Kõik saavad kogeda kino ja armastuse võlu, kui ekraanil langevad lõputiitrid ja kustub kinoprojektor.

 tARTuFFi südameks on Tartu reakoja plats - Eesti suurim kinosaal.

Sul on veel laupäevani aega, et võlutud saada! Toimuvad ka etendused ja kontserdid - püändiks suurejooneline lõpupidu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles