Maailma suurimate rindade omanik läks hädalõikusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Olin päevade kaupa voodis, ei suutnud hingata,» kirjeldas Sheyla viimase rinnasuurendusoperatsiooni järel  tekkinud tüsistusi.
«Olin päevade kaupa voodis, ei suutnud hingata,» kirjeldas Sheyla viimase rinnasuurendusoperatsiooni järel tekkinud tüsistusi. Foto: SCANPIX

Maailma võimsaimate rinnaimplantaatide omanik, 30-aastane Brasiilia päriolu Sheyla Hershey oli üleeile sunnitud minema erakorralisele lõikusele, kirjutas ajaleht The Sun.

Praeguseks on Sheyla Hersley kolmkümmend rindu suurendavat lõikust, kulutades rindade «kohendamisele»  40 000 naela ehk üle 750 000 eesti krooni. Üleeile tuli aga naisele teha erakorraline operatsioon, sest tema tervis oli järsult halvenenud.

Brasiilia päritolu, kuid koos abikaasaga Houstonis Texase osariigis elav Sheyla on saanud kuulsaks tänu oma 38KKK rinnaümbermõõdule. Selliste mõõtudeni jõudmiseks tegi ta läbi 29 operatsiooni ning on kantud ka Guinnessi rekordite raamatusse. Õnnetuseks aga tekkis naise rindadesse peale kuu aega tagasi tehtud järjekordset rinnasuurenduslõikust põletik, mille ravimiseks arstid ei näinud muud võimalust kui operatsioon.

Tohtrid kartsid, et põletik võib naise rindadest vereringe kaudu muudesse kehaosadesse levida ning muutuda eluohtlikuks. Ajalehe The Sun andmetel eemaldasid arstid nii Hershey rinnaimplantaadid kui isegi tema enda rinnakoe.

Sheyla lendas eelmisel kuul Brasiiliasse, leidmaks sealt plastikakirurge, kes oleksid olnud nõus tema rindu veelgi suurendama. Ameerika Ühendriikidest ei leidnud ta ühtegi arsti, kes sellise, järjekorras juba kümnenda lõikusega nõus oleksid olnud.

Naist, kelle rindades loksus veel hiljuti terve gallon ehk 3,785 liitrit silikooni, võib vaatada siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles