Iglesiase-Elina ja -Anett, kas olete valmis? Teie hurmur Enrique tuleb taas külla!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina ja Enrique Iglesias
Elina ja Enrique Iglesias Foto: Internet

Tallinnas Saku Suurhallis esineb 8. detsembril tuntud popstaar ja võluv hurmur Enrique Iglesias. Inglesiase-Elina ja -Anett, kas olete valmis? Popmuusika superstaar Enrique Iglesias esitleb Tallinnas oma uut albumit kontserdiga «Sex and Love Tour», teatas Piletilevi.

Mõningate aastate eest veetsid 17-aastane Anett Arnim ja 18-aastane Elina Kann  Enriquega ühes vanalinna hotellis lausa kahel ööl aega. «Enrique suudleb väga hästi ja on voodis hispaania matšo!» kommenteerisid tüdrukud Reporterile. Hiljem käidi mehe uhkel sünnipäevapeol – tüdrukutel on, mida meenutada!

Tollase tüdrukutebändi 2U liige Anett tegi hotelliööst lausa laulu. Kõike ta seal ei paljasta, kuid bändi teisel singlil «Öö» ütleb: "Need ööd on meie suurim saladus...» jätab saladuse õhku. Nüüd on taas aeg vallatusteks, tüdrukud! Juba popstaari albumi nimi on väljakutsuv: «Ma usun, et see on midagi, millega oleme seotud me kõik, olenemata oma religioossetest tõekspidamistest, iseloomust või nahavärvist,» selgitas Enrique, miks tema uue albumi nimi on just «Sex and Love.»

Enrique on Eestis esinenud kolm juba kolm korda. 2009. aasta kontserdile Iglesiasee-Anett ei läinud, selgitades tookord Õhtulehele, et ta poiss jätaks ta vastasel juhul maha. 

Tagasivaade Elina ja Aneti tegemistele:

2007. aasta 30. novembril ja 1. detsembril Saku Suurhallis esinenud laulja Enrique Iglesiase hotellituba külastasid kaks Eesti tüdrukut, Elina Kann ja Anett Arnim. Väidetavalt ei läinud neiude suhe Iglesiasega suudlustest kaugemale, kuid vahetati kontakte.

2008. aasta jaanuaris tunnistas Anett, et Enrique on suurepärane suudleja ja musitamises täielik maailmaklass. «See oli kõige jubedam, kui meid litsideks ja hooradeks kutsuti,» rääkis Anett SL Õhtulehele.

Samal ajal vihastas neiude peale Iglesiase kontserdi korraldaja Peeter Rebane, kes väitis, et tüdrukud valetavad.

«Pärast kontserti läks Iglesias Hollywoodi klubisse, kus ta veetis aega kella poole neljani hommikul koos minu vennaga,» jutustas Rebane.

Anett lükkas Rebase väited aga ümber, sest nemad olidki Enriquega hommikul kohtunud, ning neiu arvates on Rebane nende peale lihtsalt kade, vahendas SL Õhtuleht.

2008. aasta veebruaris andis Tallinna Linnahallis kontserdi laulja Dima Bilan. Mõned päevad pärast kontserti kirjutas SL Õhtuleht, et Elina püüdis koos sõbranna Marianna Linkiga pääseda Bilani hotellituppa.

Väidetavalt Dima Bilanini kaunitarid ei jõudnud, vaid pidutsesid tema meeskonna liikmetega. Elu24.ee’le antud intervjuus väitis meedias pettunud Elina, et tema pole Dimat taga ajanud ning jutuajamine staari turvameestega oli juhuslik.

Nädal aega hiljem osales Elina telesaate «Au tööle» eksperimendis, mille käigus ta oli modelliks fotograafi ametit proovivale Aivar Riisalule.

Tol korral kommenteeris Elina Elu24.ee’le, et leidis riigikogulases ühiseid jooni Iglesiasega. Mõlemad oskavad nimelt laulda ja on kuulsad.

2008. aasta märtsis paistsid Iglesiase-neiud silma muusikauudistega. Elina esines DJna Võru klubis «Juice Factory», üritustel nimega «F*ck Me, I'm Famous». Anett aga lahkus tüdrukuteansamblist 2U, et teha meelepärasemat muusikat.

2008. aasta aprillis proovis DJna kätt ka Anett, kes koos eelmise aasta «Eesti otsib superstaari» finalisti Rivo Kingiga mängis plaate Pärnu ööklubis Bravo.

2008. aasta mais lendasid Elina ja Anett väidetavalt Miamisse, kus Enrique Iglesias oma sünnipäeva pidas. Peol viibis lisaks tüdrukutele veel umbes 150 kutsetega külalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles