USA komöödiastaar: palestiinlased on surma ära teeninud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joan Rivers
Joan Rivers Foto: SCANPIX

USA komöödiastaari Joan Riversi arvates on Gazas elavad paletiinlastest tsiviilelanikud surma ära teeninud.

81-aastase Riversi pidasid reporterid kinni Los Angelese lennujaamas, kus muu seas küsisid ka arvamust Gazas toimuva kohta, edastab foxnews.com.

«Neid sureb seal nagu koeri? Ka sina oled surma ära teeninud. Sa tahtsid vastust ja said selle.  Ära püüagi panna mind neile kaasa tundma, nad on surma ära teeninud» sõnas staar.

Ajakirjanikud rõhutasid, et Iisraeli armee rünnakutes Gazale on elu kaotanud rohkem kui 2000 tsiviilelanikku.

«Issand jumal! Rääkige seda juttu Hiroshima elanikele. Kui on kuulutatud sõda, siis on sõda. Gazat valitsev Hamas koosneb terroristidest, kes algatasid sõja. Hamasi pooldajad ja palestiinlastest sõdijad on väga madala intelligentsusega,» lausus näitlejanna.

 Jona Rivers selgitas pärast intervjuu ilmumist, et ta sõnad kisti kontekstist välja.

Ta kirjutas Facebookis: «Olen kurb ja pettunud, et meedia vaid kõmu taga ajab. Seda tehakse tsiviilelanike kannatuste arvelt. Sõda on põrgu ja tsiviilisikud kellegi mõtlematu poliitika ohvrid. USAs tuntakse 69 aastat pärast Hiroshima ja Nagasaki aatompomme ikka veel süümepiinu. Meedia teeb ikka sama viga. Intervjueeritav ütleb ühte, kuid sõnad keeratakse peapeale. See on loll ja vale. Nüüdismeedia püüab tekitada skandaale ei millestki».

Rivers on viimasel ajal ka teiste sarnaste kommentaaridega meedias olnud. Ta nimetas USA esileedit Michelle Obamat «kaltsakaks», viskas nalja Lindsay Lohani raseduse katkemise üle ning ründas oma hiljutises raamatus Hollywoodi naisstaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles