Tanel Padar & The Sun tähistasid SunFestil värskeltsõlmitud plaadilepingut

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15. juulil alustas jõuliselt ja meeleolukalt Võrust oma vabariigi vallutusretke suve tuliseim muusikafestival SunFest, kus Tanel Padar & The Sun tähistasid värsket plaadilepingu sõlmimist
15. juulil alustas jõuliselt ja meeleolukalt Võrust oma vabariigi vallutusretke suve tuliseim muusikafestival SunFest, kus Tanel Padar & The Sun tähistasid värsket plaadilepingu sõlmimist Foto: SunFest

Eile alustas jõuliselt ja meeleolukalt Võrust oma vabariigi vallutusretke suve tuliseim muusikafestival SunFest, kus Tanel Padar & The Sun tähistasid värsket plaadilepingu sõlmimist. Ilmataat vallandas taevaluugid vihmasahmakaks sobivalt kontserdi lõppedes. Täna õhtul lahutatakse Viljandi ja homme Kärdla publiku meelt.


«Avapauk on antud ja meel on rõõmus,» rääkis korraldaja Karl Kermes ning kirjeldas kontserdiõhtu kulgemist: «Nagu arvata oligi, tõmbas Epordwerk rahva oma jõulise livega väga hästi käima. Ott Leplandi etteaste oli isegi parem kui tuntud headuses, mida tõestas ka lava ette vooriv vaimustusest kiljuv naispublik. Regati esinemise ajal jooksid minul isiklikult külmavärinad üle keha – asi on ikka nii ehe, helge ja hea.»
 

Ja siis astus lavale Jan Uuspõld. Armsalt ebaleva šarmantsusega, siiralt jagamas publikuga oma hinge, vahendiks trummid, laul ja humoorikas jutt, saatjaks neli jägeretti.
 

Päikeseloojangu ajal võttis väärikate lõpuakordide osa enda kätte Tanel Padar & The Sun, kes pakkus SunFestarilistele mõnusat mikstuuri oma varasemast loominguparemikust ja loomulikult ka uhiuusi lugusid verivärskelt albumilt «Ring». Tanel Padar & The Sun sõlmisid just plaadilepingu Universal Music Findland & Baltics’iga.


 

Suve tuliseim festival SunFest tuuritab Eestis:

R, 16. juuli Viljandi Kaevumägi
L, 17. juuli Kärdla Rannapaargu Suvelava
P, 18. juuli Keila Lauluväljak
T, 20. juuli Rakvere Vallimägi
K, 21. juuli Tartu Kassitoome org
N, 22. juuli Pirita Klooster
R, 23. juuli Haapsalu Piiskopilinnuse Õu
L, 24. juuli Pärnu Vallikäär
P, 25. juuli Rapla Lauluväljak

 

Festivalipäeva ajakava kõikides linnades:

18:00 avatakse väravad
19:00 Epordwerk
19:45 Ott Lepland
20:45 Jan Uuspõld & ansambel Regatt
21:45 Tanel Padar & The Sun


 

www.facebook.com/event.php?eid=134474583240880
www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/klubi/?show=17284
www.thesun.ee
www.myspace.com/ottlepland
www.regatt.com
www.myspace.com/epordwerk



Piletid hinnaga alates 140 kroonist on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti ja kontserdipaigas kohapeal. Simpeli ja EMT Topeltplussi klientidele pilet soodsam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles