Meg Ryan naudib kuulsuse kadumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meg Ryan
Meg Ryan Foto: WENN

Näitlejatar Meg Ryan on õnnelik, et ta ole enam üks Hollywoodi esinäitlejatare, sest tal on tänu sellele võimalus nüüd anonüümselt maailmas ringi reisida.

Ryanit peeti üheks USA esinäitlejatariks kuni aastani 2000, mil kõrvalehüpe Russel Crowega tegi lõpu tema abielule Dennis Quaidiga ning Meg Ryan sai kõmulehtede esikaanestaariks, teatab WENN.

Naise sõnul oli kainestav tajuda, et sa pole enam tuhandete lemmik, kuid nüüd naudib ta suhtelist anonüümsust, mis võimaldab tal rohkem koos lastega reisidel käia.

«Ma arvan, et on suurepärane, et ma olen vähem kuulus. Ma süüdistan selles, üht, ütleme, kohtumist Russel Crowega,» ütles Meg Ryan.

«Ma polnud kunagi näinud või kuulnud nii negatiivset pressikajastust, kui see, mille osaks ma sain. See on tegelikult hea asi, sest see aitas mul mõista, et maailm ei pöörle ümber minu.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles