Tipp ja Täpp on rasedad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp abielluvad
Tipp ja Täpp abielluvad Foto: Ardo Kaljuvee

Skandaalsed avaliku elu tegelased - Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers ootavad oma esimest last. Paarike abiellus äsja Taimaal!

Mari-Leen Albers, endine kõmuajakirjanik, kes koos fotograafist kaasaga kadus meelelahutuse kollaselt karussellilt nagu välk ja pauk, näitas oma blogipostituses ultrahelipilti kõhus olevast lootest. Lisaks on naine liitunud Facebookis grupiga «Jaanuari beebid 2015». Tähendab, et tulevane ilmakodanik sünnib Kaljukitse või Veevalaja tähemärgi all. Oma 16. rasedusenädalal on ta 10,82 cm pikk, vahendab Mari-Leen oma blogipostituses. «Mõõdetakse peast pepuni, tema muskel oli juba 1,05 cm ja jalatald 2,29 cm. Peopesasuurune. Nii nunnu!» hõiskab Albers. 

Sotsiaalmeedias Marimelli nime kandev naine lubab oma Facebooki fänne kogu protsessiga kursis hoida, kõigile põnevaid loosimisi ja mänge korraldada. Huvitav, kas võita võib IPhone'i? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles