Heili Klandorf asub juhtima meelelahutusajakirja Hello!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hello! 
Heili Klandorf
Hello! Heili Klandorf Foto: Tairo Lutter

Hilisügisel on põhjust rõõmu tunda kirevate ja rohkete piltidega rikastatud ajakirjade sõpradel - eesti keeles hakkab ilmuma menukas ülemaailmne ajakiri Hello!. Ajakirja Hello! annab välja AS Postimees ning seda veab eest tuntud PR-nägu Heili Klandorf, kelle sõnul võib piltlikult öelda, et Hello! on kvaliteetne kuukiri, mis aga hakkab ilmuma kord nädalas.

Klandorf oma suurest elumuutusest: «Olen kaheksa aastat koraldanud Eesti juhtiva telekanali Kanal 2 suhteid ja see aeg on olnud minu senise elu parim. Kanal 2 täiesti suurepärane kollektiiv, põnev töö, mitmed võimalused ja toredad koostööpartnerid on aidanud mul kasvada, kujuneda ja jõuda sinnani, et iga uus väljakutse on saadetud su teele selleks, et sellest õppida ja seeläbi areneda.»

Ajakiri alustas ilmumist Hispaanias 1944. aastal nime ¡Hola! all, 1988. aastal ilmus esmakordselt Suurbritannia versioon Hello!. Tänaseks on see üks enim loetud ajakirju maailmas, mida antakse välja 30 ja mis levib 120 riigis. Üleilmne bränd tähendab lisaks kohalikule materjalile ka üleilmset sisu, sest Eesti Hello!-le on kättesaadavad ka kõigi teiste riikide Hello!-de kõik materjalid. Ajakirja hakkab neist materjalidest jõudma kultuuriliselt lähedane või see, millega me tihedalt kokku puutume, märgib AS Postimees vastutav väljaandja Mart Luik. «Hello! üks edu aluseid on ka väga hea kvaliteediga fotod. Kvaliteetseid fotosid toetab teistest kohalikest ajakirjadest veidi suurem formaat, mis piltidele rohkem hingamisruumi annab,» räägib Luik Postimehele.

Klandorf on uhke elumuutuse ja uue väljaantava ajakirja üle. «Jah, tõepoolest asun alates 1. septembrist tegelema üle 120 riigis lugejate südameid võitnud ajakirjaga Hello!, mis jõuab sügise teises pooles ka Eesti turule ja pakub lugejale palju avastamist. Hello! on tugeva pildikeelega kvaliteetne ajakiri, mis kajastab Eesti lugejate jaoks tuntud ja inspireerivate inimeste elusid ja kogemusi nii Eestist kui välismaalt ning kogub kokku uudised kuninglikest peredest, arvamusliidritest, põnevatest inimestest ja elustiilidest. Leian, et see ajakiri on nagu kaunis, põnev, nutikas ja tegus naine, kuid igas riigis on ta veidi isemoodi. Mul on hea meel, et mind on usaldatud tema nägu leidma ja looma siin Eestis. Võtan Hello! peatoimetaja kohale asumist kui väga vastutusrikast ja põnevat väljakutset, millest loodetavasti võidavad lõpuks kõik!»

Kanal 2s on alates tänasest tööl tagasi Merit Pettai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles