BAILE-bon ROYALE pani külalised rõõmust rõkkama lausa hommikutundideni välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 15.augustil toimus Martini esitlusel linna kõige lõbusaim üritustesari BAILE-bon , mille seekordne erinimetus oli ROYALE ning mis küttis rahva nii kuumaks, et pidu tuli külaliste palvel tervenisti hommiku kella kuueni pikendada!

Peo seekordsed erikülalised olid väikeses saalis salsa DJ Guy Raphael (USA) ja DJ Cuchi cuchi (Lõuna-Aafrika) ning tantsuõpetaja George Daniels (Lõuna-Aafrika) tantsustuudiost Daniels-dance!  

Suured saalis oli tantsuõpetajaks Jorge Hinojosa Ecuadorist, kus tõi kõige kaasakiskuvamad latiino ja vene rütmid rahvani uus resident DJ Bell.

Lisaks rõõmustasid klubis rahvast ja eriti kõiki VIP-laudu broneerinuid mööda saali ringi liikuv ja Kariibi meeleolu üleval hoidev trummar, kelle saatjateks olid suurte lehvikutega kuumuse eest värskendust pakkuvad spetsiaalse koolituse läbinud treenitud noormehed!

Lisaks pakkusid hulgaliselt silmailu latiino Go-Go tantsijad. Järgmine suursugune salsapidu BAILE-bon leiab aset reedel, 12. septembril klubis Teater!

Soovitame juba kohe praegu sinna laua broneering ära teha. (tel. 5024262), vaata lisainfot kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles