Erakordne video! Justin Timberlake esitas autistlikule väikesele fännile sünnipäevalaulu

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: AFP / Scanpix

Kui megastaar Justin Timberlake kuulis, et ühel tema väikesel kontserdil viibivatest fännidest on suur tähtpäev, ei kõhelnud ta hetkekski ja esitas koos 25 000 ülejäänud külastajaga poisile sünnipäevalaul, vahendab The Independent. «Seda hetke ei unusta Julian kunagi!» kirjutas autismi põdeva poisi isa oma Facbooki lehel.

Enne kontserti olid vanemad mures, kuidas ettearvamatult käituv poss kohapeal suurele mürale reageerib. Juliani ema Marika kirjutab oma blogis, et live'i ajal oli poiss karjunud, kuidas ta armastab Justinit ja tegu on tema sünnipäevakingiga, samuti oli ta toolidega kolistanud, laulnud ning tantsinud. Seda kuni oma suure hetkeni!

Justin Timberlake'ile rääkisid poisi sünnipäevast kontserdi ajal eesreas olnud fännid ja nii võttiski õhtu esinumber viisi üles. Nähes Juliani suuri üllatunud silmi, purskusid vanemad pisaratesse. Sündmus leidis aset eile V Festivalil Staffordis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles