Kuum! Ikevald Rannapi live Deja Vu's: otse lennukilt lavale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 15.augustil astus lounge Deja Vu live üritustesarja raames lavale noor laulja Ikevald Rannap.

Deja Vu Live on üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Seekordne esineja on kohati mõlemat, olles eestlane, kuid vallutades samal ajal ka välisriikide muusikamaailma. Nimelt oli rokki viljelev Ikevald Rannap eelnevalt end sisse seadnud hoopis Saksamaal Berliinis, kus noormehel juba tutvused olemas ja mitmed kontsertid antud.

Lounge Deja Vu live'iga oli noormees koheselt nõus, olenemata oma tihedast graafikust. Reedel toimuvale live'ile jõudis Ikevald otse lennukilt. Lennuki maandudes oli Lounge juba rahvast pungil ning kohe, kui Ikevald Deja Vu'sse jõudis ja kitarri häälde jõudis panna, oli ka aeg lavale astuda.

Deja Vu ei ole tõusva tähe jaoks just võõras koht, sest vabal ajal on ta sinna nii mõnedki korrad sattunud.

Ikevald räägib: "Deja Vu's olen ikka käinud küll. Minu bändikaaslane Francois Archanjo käib seal tihti koos Reigo Ahvenaga esinemas. Nad mõlemad on mu head tuttavad, nii sattun ka mina sinna pidevalt live'i kuulama ja õhtut nautima. Deja Vu on mõnus koht, nii et mul oli väga hea meel sellesse meeldivasse õhtusse ka oma panuse anda."

Ikevald tõi kohale väga palju rahvast, kes rõõmsalt koos staariga seal pikalt ka õhtut nautima jäid.

Sel reedel ootab Lounge Deja Vu kõiki DiModa üritusele, kus seekord saab näha kollektsiooni Olga Bykova'lt ning juba laupäeval toimub järjekordne BIG DJ üritus, kus seekord on puldis DJ Peterson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles