Galerii: Getter Jaani andis Minu Unistuse päeval kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Solarise keskuse aatriumis heategevusfondi Minu Unistuste Päev kontsertüritus, mis lõppes Getter Jaani südamliku esinemisega.

Heategevusfondi Minu Unistuste Päev juhataja Marianne Bruhni sõnul on ürituse eesmärgiks tutvustada heategevusfondi poolt organiseeritavaid mitmesuguseid tegevusi, mida on võimalik Eestis haiglaravil olevate laste jaoks korraldada.

«Meie üheks põhitegevuseks on lastele individuaalse unistuste päeva korraldamine, mille käigus täidetakse lapse suurim unistus. Peale selle korraldame grupiüritusi haiglates, kultuurisündmusi nagu teatri- ja teadusetendused ning kaasame oma üritustesse koerte- ja ratsutamisteraapia abi,» rääkis Marianne.

Päev Solarise keskuses oli täis põnevaid tegevusi - lapsed said joonistada, mängida, meisterdada kommidest ehteid ja riputada oma suurima salasoovi Unistuste Puule. Üks Unistuste Puule riputatud soov viiakse ka ellu. Sellel aastal täidetakse Helena ja tema vendade unistus veeta üks tore perepäev koos kinoskäiguga.

Peale selle külastas lapsi teraapiakoer Susi koos teiste neljajalgsete sõpradega. Vaheldust ja põnevust pakkus Kolme Põrsakese teatrietendus ning päeva lõpetas Minu Unistuste Päeva suure sõbra Getter Jaani akustiline kontsert. Getteri sõnul oli tema esinemisel üks peamine eesmärk - teha lapsed õnnelikuks, sest ka tema usub unistamisesse ja unistuste täitumisse.

Minu Unistuste Päev on vabatahtlike tegevusel ja toetajate rahastusel põhinev heategevuslik organisatsioon, mis aitab täita raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles