Video: kas meie maailm on tõesti selline?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstnik Neil Hague nägemus meie maailmast
Kunstnik Neil Hague nägemus meie maailmast Foto: Neil Hague

Vandenõuteooriate teemal kirjutav britt David Icke andis välja uue raamatu pealkirjaga «The Perception Deception» (Tajude petmine), milles käsitleb maailma mitmest aspektist.

Icke on üle kahe aastakümne uurinud ja kirjutanud raamatuid universumi, reaalsuse ja inimvaimuga manipuleerimise teemadel.

Ta teeb oma uues raamatus varasemalt käsitletud teemadest kokkuvõtte, leides et inimmasse kontrollitakse manipuleerimise ja tajude petmise abil.

Raamatus seisab, et esimene samm manipuleerimise teel on haridussüsteem. Lapsed allutatakse autoriteetidele juba varakult. Teismeliseeaks on süsteem omaks võetud, sest kaaslastelt ja meedialt saadav tagasiside kinnitab seda. Täiskavanuna aga ollaksegi juba «reaalsuse maatriksi» vang.

«Inimesed, kes tegelevad vaimsete asjadega ja vaatavad raamidest väljapoole, tembeldatakse hulludeks ja neid kiusatakse taga, sest nende arusaamad võivad kõigutada süsteemi, mis kõike kontrollib,» leiab Icke.

Enamik tänapäeva inimesi elab madalal energeetilisel ja vaimsel tasemel ning selle tõttu on nendega lihtne manipuleerida ning pidevat ärevust, hirmu ja kartust tekitada.

Icke kirjutab ka olenditest, kes on reaalsuse moonutuste taga – arkonitest ja nende jumalast demiurgist, kes on sarviline nagu kristlik saatan.

Vandenõuteoreetiku arvates muudab saatan arkonite abil reaalsust nii, et maailmas oleks pidevad konfliktid. Öeldakse, et võideldakse rahu, inimõiguste ja vabaduste eest, kuid tegelikult ollakse moonutatud reaalsuse mängukannid.

Maailma juhtide seas enamik olevat psühhopaadid, sotsiopaadid ja nartsissistid, kellele ei lähe teiste tunded ja mõtted korda. Nad pooldavad piinamist, ohverdamist ja tapmist ning neil puudub empaatiavõime. Need tegelased on arkonid või arkonite käepikendused.

Meie planeedi tegelik reaalsus olevat märksa parem, kui inimkonnal seda praegu näha lastakse. Sellele viitavad mitmed surmalähedase kogemuse saanud ja niiöelda teispoolsuses ära käinud inimeste jutustused.

«Mida enam on maailmas tapmisi, sõdu ja hävingut, seda enam saavad arkonid maailma ja reaalsust valitseda, sest kõik toimib madalal sagedusel ja just seda neil vaja ongi,» seisab raamatus.  

Raamatu kohaselt saaksid massid selle kontrolli haardest vabaks, kui nad seda tunnistaksid, teadlikkust tõstaksid ning sõltumatut armastust jagaksid.

David Icke`i lehekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles