Video! Beyonce MTV gala erakordne kontsert ja pere ühine hetk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce
Beyonce Foto: Rob Hoffman/AP

Üks liigutav hetk megastaaride käänulisena näivas abielus leidis aset MTV videoauhindade galal, kus Beyonce'le andsid auhinna üle tema mees Jay Z ja paari ühine tütar Blue Ivy. Lauljatar purskus sealsamas pisaratesse, saades oma armastatud pereliikmetelt Michael Jackson Video Vanguard Award'i, vahendab Independent. 

Armastatud popstaaride abielukriisist on olnud viimasel ajal mitmeid märke: Solange Knowlesi agressiivne käitumine õemehe suhtes, Beyonce laulusõnade muutmine ja korteriotsingud. Kuigi lauljatari ema lükkas kahtluseid lahkuminekust ümber, ei lase see avalikkusel mööndunud sündmuseid unustada. Eilsed helged hetked laval annavad fännidele kinnitust, et kaasaja Bonnie and Clyde on endiselt koos.

Naise eilne esinemine avaldas mõju nii mõnelegi. Twitter kihab publiku kiidusõnadest. Vaata videost kogu 15-minutilist showd!


[HD] Beyonce - Medley & Accepts Vanguard Award...
by IdolxMuzic
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles