Selgeltnägija Ilona Kaldre: ekstreemolukorras selgus, et näen läbi seinte!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reporter Anastassia Zdanevitš ja Ilona Kaldre
Reporter Anastassia Zdanevitš ja Ilona Kaldre Foto: TV3

TV3 «Seitsmeste uudiste» eksklusiivintervjuu Ilona Kaldrega jätkub. Seekord räägib selgeltnägija erilistest võimetest ning kirjeldab, kuidas ta tänu ekstreemsituatsioonile üllatava oskuse avastas.

Kaldre sõnul peab selleks, et endas ootamatuid külgi avastada, sattuma äärmuslikesse oludesse. «See peab olema tõeliselt ekstreemne, näiteks kui on soov ellu jääda, midagi tõestada. Mina sain sel viisil ühtäkki teada, et kui mul seda tõesti vaja on, näen läbi seinte. Teisisõnu - kui ma olen surutud piiridesse, millest sõltub ja oleneb palju, võin ma öelda, mis on seina taga. Taevake, kas ma mõnes tavalises olukorras oleks osanud ette kujutada, et ma seda suudan? Ei!» räägib tuntud selgeltnägija.

Ilona Kaldre mõtetest elu, inimeste ja esoteerika kohta saab TV3 uudiste vahendusel osa nii sel kui ka järgmisel nädalal. Kaldret küsitleb Anastassia Zdanevitš.

Vaata videointervjuud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles