Oktoobris saab Tallinnast tantsupealinn: JJ-Street Baltic Session tuleb taas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Sessionit külastab sel aastal üks kuulsamaid breaktantsijaid Bboy Lilou!
Tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Sessionit külastab sel aastal üks kuulsamaid breaktantsijaid Bboy Lilou! Foto: promo

Oktoobrikuu alguses 6.-12. oktoobril saab Tallinnast tantsupealinn, sest seitsmendat korda leiab aset tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session!

Nädalaga vallutavad Tallinna tantsustaarid nii ookeni tagant kui lähemalt, et panna proovile oma oskused tervelt 13 kategoorias! Stardipauk antakse lahingutele nii tantsus, jumestus- ja soengukunstis kui ka grafitis! Tallinnasse saabuvad erikülalised USA-st, Prantsusmaalt, Jaapanist, Saksamaalt, Austraaliast, Inglismaalt ja muidugi ei puudu ka lähinaabrid Venemaalt ja Soomest.

Nädala kulminatsioon leiab aset Nordea Kontserdimajas, kus peetakse finaalid tõelises poksiringis, et selgitada välja selle aasta tšempionid!

Ole kohal, kui tahad kohtuda Willow Smithi «Whip my Hair» video tantsijaga, Mariah Carey ja Michael Jacksoni koreograafiga, Red Bull BC kahekordse võitjaga ning maailma brändide reklaamnägudega!

Oktoober toob tagasi suvekuumuse, seega astu ligi kõikidele sündmustele festivali nädalal jooksul. Võid ju püüda end tagasi hoida, kuid need vaatemängulised päevad löövad sul jalad alt!

Kõik peod toimuvad klubis Hollywood!

Eelvoorud 11. oktoobril Salme Kultuurikeskuses ja peasündmus 12. oktoobril Nordea Kontserdimajas (Estonia pst. 9, Tallinn)

Erikülalised:

Archie Burnett (USA)

Caleaf (USA)

Kid Tight Eyez (GER)

Loose Joint (USA)

Monsta Pop (CAN)

Leiomy (USA)

P-Lock (FRA)

Bboy Lagaet (POR)

Bboy Lilou (FRA)

DJ'd:

DJ Esgrove (FIN)

DJ Ice-C (GER)

DJ Renegade (UK)

Õhtujuhid/MC'd:

MC Aaron (SWE)

Jamal (FRA)

Dashaun (USA)

Shake (USA)

Selle aasta kategooriad:

Hip-Hop Ladies 1 vs 1

Hip-Hop Gentlemen 1 vs 1

Locking 1 vs 1

Popping 1 vs 1

House 1 vs 1

Krump 1 vs 1

Vogue New Way

Vogue Old Way

Vogue Femme

Runway

Propdance

Hip-Hop Kids 1 vs 1

Showcase category (piiramatu arv inimesi lubatud ühes grupis)

Ultimate Bboy 7 to Smoke

Break Crew 5 vs 5

Toprock

Auhinnafond 6000 €!

Osta pilet siit.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles