Galerii: meeleolukas Buduaar Red Party Wabadus Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 28. augustil kutsus Buduaar oma sõbrad Wabadus Cafesse, et et üheskoos nautida maitsvaid kokteile, meeldivat programmi ja hõrke roogi Wabaduse punasest special menüüst.

Tempoka ja huumoriga vürtsitatud õhtu avas Ženja Fokin, paludes külalistel rääkida oma elu naljakaimaid seiku. Ja neid piisas!

Hirmnaljaka etteaste tegi tõusev täht stand-up huumoritaevas Elen Veenpere. Elen on Comedy Estonia üks nooremaid tähti, kuid tema etteaste oli lööv ja sundimatult sarkastiline. Elen teenis publikult loendamatuid naerurõkatusi.

Rütmikat live-muusikat pakkusid Jonathan Flack & Rauno Vaher. See temperamente Eesti -Austraalia duo pani publiku tantsima ja küttis õhtu päris kuumaks.

Seksika pesukollektsioonidega Debenhams kaubamajalt astusid üles Buduaari ja evian®-i ühise suvemodelliotsingu kaunid finalistid.

Tervitusjooke pakkusid kaunid Campari tüdrukud, huuled värvis punaseks Bellaoggi ja šokolaadi pakkus PURE Chocolate.

Õhtu dresscode oli punane ja sellega olid külalised meelsasti kaasa tulnud. Vaata kauneid pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles