Mari-Leen Albers saab poja, kellele nuputatakse juba nime: tahaks midagi lihtsat ja eestipärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson
Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson Foto: Ardo Kaljuvee

Sel suvel abiellunud staarpaar Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers ehk Tipp ja Täpp on lapseootel ning lõpuks on selgunud ka lapse sugu!

Regulaarselt kontrollis käiv Mari-Leen Albers kirjutas blogis Marimell, et laps on juba väga suur - 394 grammi, ning ta on kaalus juurde võtnud 4,3 kilo viie kuuga.

«Aga kõik on beebiga korras, vastab kenasti raseduse suurusele ja tähtajaks jäi jaanuari keskpaik,» kirjutas Albers.

Ja kõige lõpus, kui kõik oli üle tšekitud, küsis Albers, et kas sugu ka saaks teada… «Oi, ikka, ta juba näitas enne… Siin, väike noku. Poiss, mis poiss,» kosteti naisele vastuseks.

Kas paar on valmis mõelnud juba ka poisslapse nime?

«Oleme nimeraamatuid uurinud, aga kindlat valikut ei ole veel teinud. Tahaks midagi lihtsat ja eestipärast, samas et ta oleks rahvusvaheline ja ei tekitaks mingeid keeleväänamisi välismaalastele,» rääkis Albers.

Oma lapsele tahavad staarpaar Tipp a Täpp midagi normaalset panna, et ta ei peaks mitut nime kasutama ning ei tekiks välismaal probleeme nime hääldamisega. «

Noh, nagu Meelis, kes välismaalastele on alati Miilis ja tegelikult olime me Tais/Austraalias Tom & Marie,» lisas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles