Sel reedel esineb Tallinnas kuulus DJ Junior Jack

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Privé toob sel reedel üritusele “WTF!” superstaar DJ Junior Jack.
Club Privé toob sel reedel üritusele “WTF!” superstaar DJ Junior Jack. Foto: JJ Press

Club Privé toob sel reedel üritusele “WTF!” superstaar DJ Junior Jack. Uue klubihooaja alguspauguks on sobivalt tänaseks juba legendaarsete suvehümnide “e-samba” ja “stupidisco” autor.

“Kõigile kellele ütleb midagi Junior Jack, E-Samba, Stupidisco peaks praegu külmajudin üle selja jooksma ja meenuma mõned parimad peod oma elust. Kindlasti on need inimesed ka pikalt oodanud ja lootnud, et saavad Junior Jacki peol vahetult kogeda – sel reedel on see võimalus!” kirjeldab üritust WTF! resident-DJ Shromik.

Junior Jack on house muusika artist, kes on meelelahutuses osalenud juba 20 aastat. Itaaliast pärit Junior Jack sattus huviorbiiti, kui kolis 90ndate alguses Belgiasse ning avaldas muusikat erinevate nimede alt nagu Kafé ("Can You See It"), Hugh K ("Shine On") ja Mr. Jack ("Only House Music"). Samal ajal asutas ka enda plaadifirma nimega Noisetraxx, mis ilmutas tänaste superstaaride nagu Roger Sanchez, Mouse T, Erick Morillo ja Robbie Rivera algusaja muusikat. 2000ndal aastal ilmus esimene singel nimega "My Feeling" ning artistinimeks oli Junior Jack - see lendas hoobilt USA, Euroopa ja Austraalia edetabelite tippudesse.

Uue milleeniumi alguses väljastas Junior Jack veel hiti "Make Luv" mis püsis Inglismaa tantsumuusika edetabelis positsioonil number üks kokku neli nädalat. Kokku müüdi plaati üle poole miljoni koopia. Aastal 2003. plahvatas lugu nimega "E-Samba" mis hääletati suve hümniks ning Junior Jack sai Ibiza Awardsil Parima Uustulnuka auhinna.

Junior Jack on maailma A-listi kuuluv DJ ning väga nõutud üle kogu maailma. Ta on olnud 11 aastat Ibiza klubi Pacha ning 3 aastat Ministry Of Soundi resident. Hetkel tegeleb Junior Jack uue materjali kallal, millest saab tõeline pomm lähikuudel.

WTF! toob erinevate muusikastiilidega iga kuu esimesel reedel publiku ette parimad pärlid ja aktuaalseid esinejad kõikidest žanritest. WTF! on vabadus teha kõike seda mis meile ja teile meeldib, olgu siis teemaks d&b, techno, deep house, dubstep või samba! Peaasi, et käed on püsti ja pidu käib!

Lisaks peaesinejatele astuvad alati WTF! üritusel muusikat valima ka residendid DJ Shromik ning DJ Firejosé. Klubi uksed avatakse südaööl.

Vaata lisaks SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles