Mihkel Kärmas saatejuhtide vahetusest: Maire Aunastet vaadatakse ilmselt igast asendist

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse. Mihkel Kärmas ja Katrin Viirpalu
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse. Mihkel Kärmas ja Katrin Viirpalu Foto: Jelena Rudi

4.-10. septembrini toimub ETV kodulehekülje kaudu rahvahääletus, mille tulemusena vahetatakse ära ETV saatejuhid. Teiste seas osaleb projektis ka «Pealtnägija» saatejuht Mihkel Kärmas, kes sai võttepäeval mahti ka Elu24 reporteriga mõtteid vahetada.

Kui Mihkel Kärmas saaks ise juhitava saate valida, siis eelistaks ta edastada spordiuudiseid või juhtida «Osooni».

«Eeldan, et nende kahe saatega saaksin ma kõige lihtsamini hakkama. Need nädalad, milleks see projekt on kavandatud, saavad olema väga töised ja hooaja algused on alati väga rasked. Projekt tähendab täiendavat koormust,» täpsustas mees, miks just sellised saated tema valikusse jääks.

Lisaks kõlab Kärmase jaoks toredalt «Prillitoosi» juhtimine.

Mis saade pakuks seni «Pealtnägijat» juhtinud Mihkel Kärmasele kõige suuremat väljakutset?

«Seda ma siiski avaldada ei tahaks, siis äkki inimesed hakkavad pahatahtlikult just selle poolt hääletama,» on Kärmas otsustanud hääletajatele mitte kaasa aidata tema kiusamist.

Kärmas lubas, et teeb ära kõik, mis vastu tuleb ja loodab selle juures mitte väga häbisse jääda.

Kelle valiks Kärmas «Pealtnägijasse» teda asendama?

Foto: Jelena Rudi

«Arvan, et kõik saaksid sellega suurepäraselt hakkama. Reitingute mõttes oleks võib-olla Maire Aunaste hea. Teda vaadatakse ilmselt igast asendist. «Pealtnägija» puhul saatejuhi roll ei ole väga keeruline, sest need saavad olema vaid stuudio osad ja vahetekstide tegemine.»

Kärmas lisab, et sõltub inimesest, kes sinna satub ja kui tal on soov endal ka ise mõni lugu teha ja saadakse kokkuleppele, siis keelatud ei ole ka see. Paljusid on see mõte pigem hirmutanud.

Mihkel Kärmasel on endal ka varem tulnud ette olukordi, kui on olnud vaja kiirkorras uut saadet juhtida. «Kui Eesti võitis Eurovisiooni, siis tehti kiirkorras üks ülekanne, kuidas võitjaid Tallinnas vastu võeti ja mina tegin suhteliselt lühikese etteteatamise ajaga nende tervitamise ülekande,» rääkis Kärmas Elu24-le.

Mihkel Kärmas end ise on käsitlenud mitte saatejuhina ja telenäona, vaid on olnud algusest peale enda jaoks siiski ajakirjanik, kes on olnud sunnitud oma näoga niiöelda kaupa müüma ja stuudios lugusid sisse juhatama.

«Olen loobunud erinevatest telepakkumisest ning pigem näen ma end sellisena, kes kaob ise veelgi rohkem ekraani taha,» tõdes mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles