Jää-ämbri väljakutse Eestis: 5927 inimest on ELSile annetanud 87 000 eurot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal2 uudisteankur Tanel Talve ja Postimehe ajakirjanik  Triin Tammert kallasid telesaate Reporter otse-eetris endale pangetäie jäist vett kaela. Tegemist on ülemaailmselt leviva heategevusaktsiooniga.
Kanal2 uudisteankur Tanel Talve ja Postimehe ajakirjanik Triin Tammert kallasid telesaate Reporter otse-eetris endale pangetäie jäist vett kaela. Tegemist on ülemaailmselt leviva heategevusaktsiooniga. Foto: Erik Prozes

Eesti Lihasehaigete Selts teatab, et Ameerikast levima hakanud kampaania jää-ämbri väljakutse ehk ice bucket challenge on neile tänaseks toonud rohkelt annetusi.

«Annetamine on olnud väga laiaulatuslik. Kokku on alates 24. augustist käesoleva aastal annetanud 5927 inimest. Annetuste kogusumma on 87000,36 eurot. Kõige suurem annetus on 2000 eurot. Kõige väiksem annetus on 0,01 eurot,» seisab täna ELSi veebilehel avaldatud teates.

ELS koondab erinevaid lihasehaigusega inimesi, nende seas ka ALS haigeid. Selts ei ühenda ainult lihasehaigustega isikuid, vaid ka nende perekondi ja sõpru ning nendega koostööd tegevaid meditsiini- ja sotsiaaltöötajaid, vabatahtlikke ning toetajaid.

Toetusi kasutatakse info jagamiseks, võrgustiku loomiseks ja mõningate abivahendite hankimiseks.

Kui soovite Eesti Lihasehaigete Seltsi toetada, tehke annetus kontole SEB BIC:EEUHEE2X EE021010052002295000 EESTI LIHASEHAIGETE SELTS MTÜ. Lisage, milleks annetus on tehtud ja kui soovite tulumaksusoodustust, lisage selgitusse ka oma isikukood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles