Endine Smokie solist Chris Norman korraldab Tallinnas oma sugulaste kokkutuleku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Smokie solist Chris Norman
Endine Smokie solist Chris Norman Foto: Erakogu

16. novembril esineb esmakordselt Eestis Nordea Kontserdimajas legendaarne briti laulja ja kitarrist, endine ansambli Smokie solist, paljulapselise pere isa Chris Norman koos bändiga. Chris kavatseb kasutada vaba aega Tallinnas selleks, et tuua siia ka oma pereliikmed ja puhata nendega koos.

Chris Normani Tallinna kontserdi korraldaja Aleksandr Sentšiki sõnul on paljulapseliste isade-muusikute maailma top 5 hulka kuuluv Chris Norman viimasel ajal kurtnud, et ei saa piisavalt aega veeta oma perega.

«Chris on väga nõutud esineja ja kuni praeguse ajani üks populaarsemaid rokkartiste maailmas, andes igal aastal enam kui sada kontserti. See aga röövib palju aega perelt – Chrisil on nimelt kuus last ja neli lapselast. Chrisi mänedžeride sõnul on artist otsustanud kutsuda oma paljuliikmelise pere just Eestisse ja veeta siin nendega ühiselt aega, katkestamata turneed. Normanile on tutvustatud Tallinna vanalinna lummust, meie spaakeskuste mitmekesisust, Eesti soodsat hinnataset ning tema ja ta pere jaoks sobivat kliimat – Chris on ju pärit Suurbritannia põhjaosast,» ütles Sentšik. 

Praegu tegelevad Tallinna kontserdi korraldajad ja Chris Normani meeskond sellega, et töötavad välja Chris Normani abikaasa, laste, lapselaste ja teiste sugulaste Eestis viibimise programmi. «Loodame, et kõik läheb plaanipäraselt ja Chris Norman saab rõõmustada tallinlasi oma suurepärase kontserdiga, ning veeta Eestis meeldivalt aega oma pere keskel,» lisas Sentšik.

Chris Normani unikaalne hääl oli pikka aega ansambli Smokie visiitkaardiks, selle kuulsus ulatub tagasi 1960. aastatesse. Chris Norman lahkus Smokie’st 1980-ndate keskel, et pühenduda täielikult soolokarjäärile. Tema singel «Midnight Lady» sai suureks hitiks, vallutades koheselt Saksamaa edetabelid. Alates sellest ajast on Chris Norman andnud välja enam kui 20 albumit.

Tallinna kontserdil kuulevad legendaarse ja ainulaadse Smokie-hääle fännid selliseid tuntud lugusid, nagu «Needles & Pins», «Stumblin In», «Living Next Door to Alice», «Lay Back in the Arms of Someone», «Meet You at Midnight», «Midnight Lady» ja paljud teised palad.

Chris pole iial tahtnud olla skandaalide keskel või kollase ajakirjanduse kaante vahel. Ta on jäänud alati iseendaks, originaalseks ja tagasihoidlikuks, nii elus kui ka laval – ning just see teebki temast suurepärase artisti.

Chrisi edu laval on alati toetanud tugev «tagala» – õnnelik abielu ja armastav pere. Norman tutvus oma praeguse abikaasa Lindaga 1967. aastal Šotimaal, nad abiellusid 16. märtsil 1970. aastal. Chrisil ja Lindal on viis last – Brian, Paul, Michael, Steven ja Susan Jane. Linda-eelsest suhtest on Chrisil tütar Sharon ja seega kuulub Chris paljulapseliste isade-muusikute maailma top 5 hulka. Chris ja Linda on elanud viimased 23 aastat Mani saarel. Neil on ka neli lapselast: Daniel, Jack, Tom ja Ben. Daniel elab samuti Mani saarel, Jack, Tom ja Ben elavad Inglismaal.

Chris Normani kontserdi piletid on müügil Piletilevi ning Ticketpro kassades üle Eesti, pileteid saab osta ka või Piletilevi ja Ticketpro veebilehtede kaudu, hind 25.50–65.50 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles