Urmas Vaino saatejuhtide vahetusest: see saab meie jaoks üks omamoodi sabast sikutus olema

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse, Urmas Vaino
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse, Urmas Vaino Foto: Jelena Rudi

Täna lõpeb ETV saatejuhtide vahetuse meeleoluka projekti hääletuse etapp ning tulemused selguvad homme saates «Ringvaade». Hommikuse «Terevisiooni» üks saatejuhtidest Urmas Vaino tunnistas, et meelsasti juhiks ta «Prillitoosi» ning suurimat väljakutset pakuks «Pealtnägija» loo tegemine.

«Terevisiooni» kaassaatejuht Urmas Vaino eelistaks ise juhtida meelsasti «Prillitoosi»: «Nagu ütleb Getter Jaani, me kõik jääme vanaks, ja mulle väga meeldib see saade. Seda ma neist kõigist kõige rohkem ka vaatan,» rääkis mees Elu24-le.

Üldiselt pole Vaino mitte ühegi saate vastu: «Iga kord kui ma ma mõtlen, kas see võiks olla «Osoon» või «Pealtnägija», siis nad meeldivad mulle kõik, välja arvatud üks. Nimelt loodan ma, et Katrin Viirpalu saab ükspäev lugeda spordiuudiseid. Seetõttu olen ma nõus vabatahtlikult sellest võimalusest ise loobuma.»

Mis oleks Sulle suurim väljakutse?

«Arvan, et iga ajakirjanik on oma elus ärganud vähemalt ühe korra mõttega, et mis on see teema, mille teeks «Pealtnägija» saates. Ka minul on see mõte olnud hommikuti. See oleks kõige suurem väljakutse, et valida kõikide teemade seast välja üks,» usub kartmatu Vaino, et see oleks kõige keerulisem ja ka kõige huvitavam.

Kelle Sa valiksid enda asemel «Terevisiooni» juhtima?

«Mul on raske kedagi eelistada, sest Monika Tamlat ma hommikul näen, ta toimetab uudiseid ja teab täpselt, mis töö see on. Seega oleks tema sellest valikust kõige heas mõttes igavam,» rääkis Vaino, et ka ülejäänutele sobiks hommikul ühe korra vähemalt ärgata siis kui kuked teist külge keeravad.

Kas oled ka varem sattunud kedagi nii asendama?

«Meenub kohe, kui oli lapsel sünnipäev ja kokkulepitud näitlejast sõber helistas ja ütles, et ei saa tulla, aga toon kostüümi ja tee see ise ära,» alustab Vaino.

Niisiis avastas Urmas Vaino, et on ühel hetkel oma lapse sünnipäeval roheline jänes ja kõik tema plaanid pidu nautida muutusid kaoseks: «Läks 25 sekundit mööda, kui lapse üks sõpradest avastas rohelise jänese saba ja kõik 15 last võtsid õhtu ülesandeks mind sabast tirida. Nii ebamugavat olukorda annab välja mõelda. Liikusin terve õhtu selg vastu seina,» lisas Vaino, et ootamatusse olukorda sattumine on talle igati tuttav.

Eks omamoodi sabast sikutus saab Vaino sõnul saatejuhtide vahetuse projekt olema.

Hääletus lõpeb täna! from Eesti Rahvusringhääling on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles