Suhe soojeneb? Presidendipaar käis koos restoranis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esipaari läbisaamine on jahenenud suhtest hoolimata väga hea. 20. augustil Kadriorus loomerahvast tervitades ei aimanud Evelin ja Toomas Hendrik Ilves eesseisvat skandaali.
Eesti esipaari läbisaamine on jahenenud suhtest hoolimata väga hea. 20. augustil Kadriorus loomerahvast tervitades ei aimanud Evelin ja Toomas Hendrik Ilves eesseisvat skandaali. Foto: Liis Treimann

Presidendiprouat Evelin Ilvest nähti Õhtulehe andmetel teisipäeval üle pika aja koos oma abikaasa Toomas Hendrik Ilvesega vanalinna restoranis Manna La Roosa.

Evelin Ilvese suudlusskandaal lahvatas 22. augustil, kui Kroonika avaldas pildid temast tundmatu noormehe embuses. Evelin kinnitas samal päeval Facebookis, et piltidel on tõesti tema: «Mul on praegu kanda üks raskemaid aegu. Palun andestage, kellele olen haiget teinud.»

Pärast seda lendas Evelin Saksamaale ja sealt edasi Ameerikasse. Pärast tema naasmist pole presidendipaari koos avalikkuse ees nähtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles