Galerii: Publik kaifis Pärnu Vallikäärus „SunFesti“!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Sunfest 2010" Pärnus.
"Sunfest 2010" Pärnus. Foto: Ardi Truija

Laupäeva õhtul koitis pärnakailegi see kaunis hetk, mil suvepealinna jõudis tänavuse suve väidetavalt tulisemaid tuure „SunFest“.

Rahvast kogunes Vallikääru üksjagu ja mida lähemal lõpule ehk Tanel Padar & The Suni lavale astumiseni, seda rohkem tuli rahvast. Kui Epordwerki, Ott Leplandi ja ansambel Regati esinemise ajal oli lavaesisel platsil ruumi, siis peaesineja meelitas täis viimasegi tühja augu.

Epordwerki solisti Karl-Kristjan Kingi sõnutsi on kodupublikule alati kõige parem ja mõnusam esineda, ta lubas, et nende bändi näeb lähiajal taas Pärnus esinemas. Samuti kiitis Pärnu rahvast Tanel Padar.

Rahva suureks üllatuseks laulis Ott Lepland loo „Läbi öise Tallinna“ sõndega „Läbi öise Pärnumaa,“ mis pani publiku loole veel rohkem kaasa elama.

Raadio Sky Plus loosis kontserdi ajal välja oma raadiopatrulli auto, mille võitjaks osutus Annemarii Türilt. Kohalekutsutud 80 finalistist oli Pärnusse saabunud koguni 76, mis rõõmustas korraldajaid väga ja muutis loosimise pingelisemaks.

Võitja oli võidu üle silmanähtavalt õnnelik ega suutnud emotsioone tagasi hoida.

Tsekka ürituse galeriid!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles