Roger Moore leinab Bondi filmide «koletist» Richard Kieli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Moore
Roger Moore Foto: SCANPIX

Endine James Bondi kehastaja Roger Moore teatas, et ta on kolleegi, kuulsat kurikaela Jaws kehastanud näitleja Richard Kieli ootamatust surmast šokeeritud.

74-aastasena surnud Kiel mängis metallhambulist tegelast kahes Bondi filmis - «The Spy Who Loved Me» ja «Moonraker», edastab standard.co.uk.

86-aastane Roger Moore kirjutas Twitteris: «Olen kurb, et minu kolleeg ja hea sõber Richard Kiel meie hulgast lahkus. Nädal tagasi esinesime veel koos raadiosaates. See teeb väga kurvaks».

218-sentimeetrine Kiel suri eile Californias Fresno haiglas. Saint Agnes Medical Center kinnitas Kieli surma, kuid ei avaldanud selle põhjust.

Kieli agent Steven Stevens jäi samuti napisõnaliseks.

Kiel mängis 1977. aastal valminud Bondi filmis «The Spy Who Loved Me» ning fännide nõudmisel ka 1979. aasta linateoses «Moonraker».

Moore mängis James Bondi seitsmes filmis: «Live and Let Die (1973), «The Man with the Golden Gun» (1974), «The Spy Who Loved Me» (1977), «Moonraker» (1979), «For Your Eyes Only» (1981), «Octopussy» (1983) ja «A View to a Kill» (1985).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles