Maire Aunaste intervjueerib oma viimasel hooajal televisioonis väärikaid külalisi

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste intervjueerib oma viimasel hooajal televisioonis väärikaid külalisi. Vanavanemate päeval annavad intervjuu Arnold ja Ingrid Rüütel.
Maire Aunaste intervjueerib oma viimasel hooajal televisioonis väärikaid külalisi. Vanavanemate päeval annavad intervjuu Arnold ja Ingrid Rüütel. Foto: AFP / Scanpix

Arnold ja Ingrid Rüütel annavad vanavanemate päeval intervjuu Maire Aunastele.

Foto: AFP / Scanpix

Saates «Tõuse ja sära» räägivad Arnold ja Ingrid Rüütel vanavanemate rollist tänapäeval. Nende endi mälestused oma vanavanematest on soojad ja õpetlikud. Arnold ja Ingrid Rüütlil on kaks last, kuus lapselast ja üks lapselapselaps.

Foto: AFP / Scanpix

Ingrid Rüütel on toonud välja, et Eesti peab rohkem tähtsustama ema ja suurperede rolli Eestis, sest just kodused traditsioonid jäävad meelde kogu eluks ning kanduvad põlvest-põlve.

Maire käis võttegrupiga külas ka juba 50 aastat Eesti suurima pere tiitlit hoidval perekond Rasval. Nende peres on 18 last ja 39 lapselast ning ema Hilja sai 70.aastaseks.

Foto: AFP / Scanpix

Veel on Maire Aunastel külas perekond Laul, kes hoiab kõrgel Estonia klaverivabriku taset ja tutvustab seda suurepärase kõlaga klaverit edukalt kogu maailmas. Abikaasad Indrek ja Triin - Maret Laul koos poegadega õpetavad stuudios mängima ka Maire Aunaste.

Videopildis ollakse kodus külas Venno ja Reet Laulul, kes on Eesti poistekooride traditsiooni rajajad ja samuti suurepärased vanavanemad, kellet on nii mõndagi õppida ka muusika väliselt.  

Foto: AFP / Scanpix

Saate muusika on samuti vanavanemate päeval valitud just vaatajate soovile vastavalt, sest stuudios laulavad Toomas ja Tauri Anni, kelle plaatide müük on juba mitmeid aastaid olnud üks suurimaid Eestis, mida mõõdetakse ainult kuulaja huvi põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles