Piltuudis: õhtu kirss tordil - briljantidega kasukas uhke blondiin

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gloria Veinikeldri avamisele saabus prominentne seltskond. Õhtu silmatorkavaim daam, Olja Raag tõi Gloria Veinikeldri emandale Tairi Morozovile kingituseks uhke kunstiteose.
Gloria Veinikeldri avamisele saabus prominentne seltskond. Õhtu silmatorkavaim daam, Olja Raag tõi Gloria Veinikeldri emandale Tairi Morozovile kingituseks uhke kunstiteose. Foto: Viktor Burkivski

Neljapäeva, 11. septembri õhtul taasavas pidulikult uksed Gloria Veinikelder. Kohal olid peened külailised ja šampanja voolas ojadena.

Foto: Viktor Burkivski

Õhtu silmatorkavaim daam oli vaieldamatult leopardimustrilises negližees ja briljantidega kaunistatud poolkasukas blondiin Olja Raag.

Foto: Viktor Burkivski

Ühe Tallinna pikima ajalooga restorani – Gloria Veinikeldri peremees ja perenaine on nüüd Marko Hark ja Tairi Morozov.

Foto: Viktor Burkivski


Leopardi-kaunitar Olja tõi veinikeldri emandale ja isandale soolaleivakingiks põneva maali.

Foto: Viktor Burkivski

Tallinna vanalinna südames, keskaegse linnamüüri varjus peituv Gloria Veinikelder pakub toiduelamuste kõrval oma külalistele konkurentsitult Põhjamaade suurimat veinivalikut. Ajalooline atmosfäär, suurim veinivalik ja armastus hea toidu vastu teevad Gloria Veinikeldrist koha, kus aeg peatub nautlemiseks.

Foto: Viktor Burkivski

Restorani hubane ja elegantne interjöör teevad veinikeldrist kahtlemata ühe tõelise vanalinna pärli. Gloria kaheksas originaalselt kujundatud ruumis saab muuhulgas kaminasoojuses veine degusteerida, päikese eest varju pugeda ning nautida suvist randevuud romantilisel terrassil.

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks pakub Gloria Veinikelder võimalust kasutada kuni 15 inimest mahutavat privaatruumi, mis on sobilik nii ärikohtumisteks kui gruppidele einestamiseks.

Foto: Viktor Burkivski

Tuhandetes veinikeldri riiulitel väärikalt vananevates pudelites on kõik, mis on valmistatud viinamarjadest. Külaliste soove ning põhjamaised traditsioone arvestades, on Gloria lisanud veinikeldri varude hulka ka valiku parimaid vodkasid, rumme, viskisid ning teisi jooke.

Foto: Viktor Burkivski

Soovi korral saab sommeljee abiga kohapeal asuvast veinipoest endale meelepärase veini ka kaasa osta.

Foto: Viktor Burkivski

Kahe lapse ema Olja Raagi slaavipärane temperament on teda nüüdseks juba kolmandasse abielusadamasse juhtinud, millest kaks esimest olid menukirjanik Kaur Kenderiga. Olja on sündinud Ukrainas ning ilmas palju ringi reisinud ning teab häid nippe, kuidas elu põnevamaks muuta. Hetkel tegeleb kaunitar näiteks maalimisega ning on abielus Heiti Raagiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles