Eesti Laulul osalenud ansambel Wilhelm palub debüütalbumi avaldamiseks hoogu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Resignal» – Wilhelm | Lauri Kadalipp
telefonihääletuse number 900 7004
Wilhelm pole neile, kes kursis noortebändide tegemistega, sugugi mitte uus tulija. Möödunud aastal osalesid nad noortebändide konkursil, kus jõudsid finaali viie parima sekka. Vaba ja hästi kokku kõlav esitus jätab väga hea mulje ning haarab kaasa.
«Resignal» – Wilhelm | Lauri Kadalipp telefonihääletuse number 900 7004 Wilhelm pole neile, kes kursis noortebändide tegemistega, sugugi mitte uus tulija. Möödunud aastal osalesid nad noortebändide konkursil, kus jõudsid finaali viie parima sekka. Vaba ja hästi kokku kõlav esitus jätab väga hea mulje ning haarab kaasa. Foto: Karli Saul / Arno Saar / Õhtuleht

Eesti Laulul edukalt osalenud ansambel Wilhelm kogub Hooandjas toetust, et avaldada oma debüütalbum.

Wilhelm on kollektiiv, mis sai alguse 2012. aasta detsembris, kui Anett Kulbin kutsus oma koolikaaslased Heino Elleri nimelisest Tartu muusikakoolist ühte projekti mängima. Kuna koosmäng klappis väga hästi, sai algsest ühekordsest projektist töötav koosseis, mis hakkas vaikselt lugu loo haaval omaloomingut kirjutama.

Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Pooleteise tegutsemisaasta jooksul oleme jõudnud mitmete suurte konkursside finaali – sealhulgas näiteks Üleriigiline Noortebändide konkurss ja Eesti Laul. Lisaks saime tuult tiibadesse ka tänavuselt Tallinn Music Weekilt, mille kaudu oli meil võimalus üks meie parimaid kontserte seni Baltikumi suurimal muusikafestivalil Positivus 2014,» kirjutab bänd Hooandja lehel.

Tänaseks päevaks on Wilhelmil valmis terve plaadi jagu folgi sugemetega indie-pop lugusid.

Wilhelm, see on –

Anett Kulbin – vokaal

Kaisa Neitsov – vokaal

Lauri Kadalipp – ukulele

Paul Neitsov – kitarr

Jorven Viilik – basskitarr

Kristjan Mängel - trummid

Hooandjast saadud toetus jaguneb järgmiselt:

- Lugude salvestamine, kokkumängimine ja lõppviimistlemine

- Plaadi kujundus

- CD tiraaž

Anna andekale bändile hoogu SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles