Madis Aesma ja Indrek Vaheoja kuulutasid välja lipsupiltide võistluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 erinevad põlvkonnad. Kunagine R2 hommikuprogrammi saatejuht Reet Linna praeguste tegijate Madis Aesma (vasakul) ja Indrek Vaheoja vahel.
Raadio 2 erinevad põlvkonnad. Kunagine R2 hommikuprogrammi saatejuht Reet Linna praeguste tegijate Madis Aesma (vasakul) ja Indrek Vaheoja vahel. Foto: Raadio 2

Raadio 2 hommikuprogrammi saatejuhid Madis Aesma ja Indrek vaheoja kuulutasid välja Mati Kaalu nimelise lipsupiltide võistluse ILULIPS 2014.

«Meil on heameel kuulutada avatuks Mati Kaalu nimeline lipsupiltide võistlus ILULIPS 2014! Kui sul on äge ja/või omapärane lips, saada sellest meile pilt kuni 12. oktoobri südaööni. Siis teeme väikse hääletuse ja selgitame välja, kellel on kõige lahedam lips,» seisab Facebooki postitatud kuulutuses.

Saadetud lipsupiltidest tehakse Facebooki galerii ning alates 13. oktoobrist algab hääletus, et selgitada välja kõige lahedam ja ilusam lips.

Vaata ka näiteks Indrek Vaheoja vähetuntud rombidega lips, mille peal on ka haikala pilt, mida pole näha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles