Ämbrid ja Pärlid Kanal2 sünnipäevapeol!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ämbrid ja Pärlid Kanal2 sünnipäevapeol!
Need daamid olid enne pittu saabumist käinud läbi Montoni poest.
Ämbrid ja Pärlid Kanal2 sünnipäevapeol! Need daamid olid enne pittu saabumist käinud läbi Montoni poest. Foto: elu24.ee

Mari-Leen Albers kritiseerib oma blogis marimell.eu Kanal 2 peokülalisi. Eriti kuri on ta musklimees Argo Aderi, stilist Stella K Wadowski ja raadiohääl Owe Peterselli suhtes.

Foto: elu24.ee

Elu24 peatoimetaja Anu Saagim saab kiita. Albers märgib, et sellised suured punase vaiba üritused on moeloojate kuumim koht reklaamiks. Sel aastal kasutas seda ära aga vaid Anu Saagim.

“Tänavusest Kanal 2st jääb mulle meelde vaid Anu Saagim ja tema Aldo Järvsoo kleit – mis oli tõeline punase vaiba hitt. Toon toonis, juurde sobivad kingad... Anu muidugi ei pane nende asjadega enam ammu mööda. Kui üldse on pannud, siis ka meelega!”

Foto: elu24.ee

Ja kui marimell.eu annaks välja eripreemiaid, siis see läheks endisele Kanal 2 turundusjuhile ja praegusele ajakirja Hello peatoimetajale, Heili Klandorfile. “Eripreemia suurepärase promo eest. Heili juba teab, kuidas neid asju teha ja ajada! 12 punkti ja Kuldmuna ja Hõbelusikas ka!”

Vaata blogist, mida Mari-Leen arvab Maris Uusnast, Genkast, Lauri Pedajast, Kerttu Jukkumist, Tuuli Roosmast ja daamidest, kes olid enne pidu Montoni poodi väisanud, et ühesugused satsidega seelikud endale hanikda.

Vaata Kanal2 peo Ämbreid ja Pärleid SIIT!

Foto: elu24.ee

Eesti on liiga väike selleks, et minna punase vaiba üritusele a la Montonist ostetud seeliku või särgiga, muidu võib juhtuda see, mis juhtus nende tuntud daamidega.

Foto: elu24.ee

Lauri Pedaja on alati olnud krutskeid täis. See, et ta saabub punasele vaibale rulaga, üldse ei üllata. Ja ei üllata ka see, et ta on sealjuures šikk ja seksikas!

Foto: elu24.ee

See naine on ju überpidulikult riides võrreldes Owe Peterselliga, kes paraku ainult oma häälega naisi võrgutada suudab – dressides punasele vaibale!

Tegelikult kannab Owe tipp-moelooja Henrik Vibskovi peent ülikonda. Võtke eeskuju trendikad!

Foto: elu24.ee

Susan Luitsalu, muidu nii glamuurne, muidu nii šikk, muidu niiiiii-niiii-niiiii… Aga punasel vaibal teksades!

Foto: elu24.ee

Argo, sa suudad kordades mehelikum ja šikim välja näha, kui jubedas turistisallis ja T-särgis!

Foto: elu24.ee

Õnneks on Kanal2 reporteri, Eda-Liisi garderoobist kadunud Crocsid, kuid miks on ta need asendanud läikivate sukkadega?

Foto: elu24.ee

Kui ma oleks lesbi, siis ma ilmselt armuks iga päev uuesti, kui ma Tuulit näeksin. Ta on kõige lihtsam staar ja ometi suudab ta alati näha välja suurepärane! Ka püksid võivad olla pidulikud, tõestab Tuuli ideaalselt

Foto: elu24.ee

Taaskord vana tõde: less is more!

Foto: elu24.ee

Maris Uusna ja Genka, AINSAD, kes punasel vaibal hetkeks peatusid ja poseerisid. Kusjuures, Marisele enda sõnul fotograafid üldse ei meeldi ja ta ei oska poseerida. Ometi oli ta selle õhtu pärl! And 12 points goes to… Genka kingadele!

Foto: elu24.ee

Kerttu, kas sa tulid ratsutamast, või lähed ratsutama?

Foto: elu24.ee

Ajakirjanikud Heili Sibrits ja Hendrik Alla – kuna dresscode’i ei olnud, kiidan värvivalikut ja julgust värve kanda! 10 punkti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles