Jaagup Kreem kiidab laulusaadet: siin ei ole mingit lollakat žüriid ja telefonihääletust

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Jaagup Kreem
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Jaagup Kreem Foto: Tiit Mõtus

Varsti läheb Kanal 2 ekraanidel käima telesaate «Laula mu laulu» teine hooaeg, kus osaleb ka rokkar ja ansamblil Terminaator ninamees Jaagup Kreem. Elu24 käis saate võtete alguses Laitse Graniitvillas uurimas, mida artistid saatest ise arvavad. Teiste seas jagas kiidusõnu ka Jaagup Kreem, kes tunnistas, et talle saate formaat väga meeldib.

Miks Sa olid nõus osalema laulusaate projektis?

Vaatasin mõningaid saateid eelmisest hooajast ja kogu saate formaat mulle sobib, sest siin ei ole mingit lollakat žüriid ja telefonihääletust. Siin lihtsalt sõbrad saavad kokku ja laulavad üksteise laule ja mulle see meeldib. Alati on lahe esitada oma nägemus lauludest, mis teised kuulsaks on laulnud.

Kuidas see nädalake Sinu tihedasse muusikuellu mahtus?

Jah, sellega oli natukene keeruline. Pean veel reedel ja laupäeval minema ööklubidesse mängima. Aga peab mahtuma. Ma ei saa neid esinemisi ära ka öelda. Kes teeb, see jõuab.

Foto: Tiit Mõtus

Mis on selle saate juures Sinu jaoks kõige suurem väljakutse?

Ma ei ole väga palju teiste lugusid laulnud ja kogu see saade ongi minu jaoks üks väga suur väljakutse. Kõige suurema huviga ootan ma niiöelda minu päeva, tahaks väga kuulda, kuidas teised artistid minu loomingut esitavad.

Foto: Tiit Mõtus

Kelle looming Sind ennast kõige rohkem köidab?

Nad on kõik minu jaoks ühtmoodi rasked, sest ma pole väga teiste laule esitanud. Loodan, et ma mingisuguse reha otsa ei astu. Ma ei tooks välja ühtki artisti, nad kõik on väga võimekad lauljad.

Mida toob see aasta Sulle veel muusikuna?

Meil tuli poolteist kuud tagasi uus album välja ning nüüd teeme kontserte. Praegu ma pole endale pikaajalisi plaane võtnud. Aasta lõpuni on esinemisi palju ja sajab juurde.

Mõtlesin, et ei tea, kas peaks kirjutama ka mõnele teisele artistile mõne loo. Rosannale kirjutatud lugu «Tuli aknas» õnnestus väga hästi, ta on superhea laulja ka. Muidugi veel ei saa lubada, et kirjutan euroloo või jõululoo. Kunagi ei tea, mis tulevik toob.

Tahan minna Lõuna-Aafrikasse mootorrattaga sõitma, see hoiab mind kui tulisel pliidil.

Kui palju mootorrattaga sõitmine hammustab sinu igapäevaelust?

Mootorrattaga saab küll ummikutest ilusti läbi. Kui vähegi ilma on, siis linnas ajan oma asju tsikliga. Eestis sõitmine mind niiväga ei tõmba muidu, pigem teen kaks reisi aastas kuskile kaugemale. Suve alguses käisime kultuurse motobandega Lätis ja Leedus, mis oli väga kihvt.

Järgmine aasta lähme Alpidesse sõitma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles