Pildid ja video: Läti glamuurimodelli iluideaaliks on seksinukk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Wild
Victoria Wild Foto: Victoria Wild / Twitter

Läti glamuurimodell Victoria Wild on kulutanud ligi 40 000 eurot, et välja näha nagu elus seksinukk.

30-aastane blondiin on käinud kolmel rinnasuurendusoperatsioonil, ta on lasknud huultesse püsivad implantaadid panna ja botoxit süstida, kirjutab Mirror.

Victoria elab hetkel Prantsusmaal Cannes'is ja tema muutumise maksis kinni sugar daddy.

«Kellele ei meeldiks, et teda bimbo-nukuna koheldakse? See on väga seksikas stiil,» ütles Victoria. «Inimesed jõllitavad mind tänaval ja mulle meeldib see, kuidas ma silma torkan.»

Foto: Victoria Wild / Twitter

Victoria enne muutumist

Victoria muutumine sai alguse 2011. aastal, kui ta lasi 31 000 euro eest Ungaris kolm rinnaoperatsiooni teha. Tänavu maksis ta 4000 eurot ninaoperatsiooni ja huuleimplantaatide ning veel 3000 eurot botoxi eest.

Victoria sõnul hakkas ta nukutaolist välimust igatsema juba teismeliseeas.

«Ma elasin väikses maakohas ja mul oli väga normaalne lapsepõlv. Olin väga sale ja blond ning inimesed kutsusid mind Barbie'iks, kuid ma vihkasin oma väikseid rindu. Mulle ei meeldinud mu välimus ja mind vaevas alaväärsuskompleks,» sõnas Victoria. «Toona ei teadnud ma ilukirurgiast, kuid unistasin alati sekskika bimbo välimusest, kellel on suured rinnad ja huuled.»

Victoria hakkas modellindusega tegelema 20-aastaselt ja siis avastas ta ilukirurgia, mis aitas tal oma unistuse täita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles