Täna on Teater NO99 jazzklubis Abraham's Cafe hõrgud juudi-araabia helid

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abraham´s Café noored ja ambitsioonikad muusikud on juudi klezmermuusika ning araabia meloodiad ja rütmid osavalt kokku seganud folk- ja jazz-helikeelega.
Abraham´s Café noored ja ambitsioonikad muusikud on juudi klezmermuusika ning araabia meloodiad ja rütmid osavalt kokku seganud folk- ja jazz-helikeelega. Foto: facebook.com

Täna astub Teater NO99 jazzklubis üles armastatud Abraham’s Cafe, kes on laineid löönud nii Eestis kui ka välismaal.

Abraham´s Café noored ja ambitsioonikad muusikud on juudi klezmermuusika ning araabia meloodiad ja rütmid osavalt kokku seganud folk- ja jazz-helikeelega. Esialgu peamiselt teiste kompositsioone arranžeerinud, kirjutab ansambel praegu ka omaloomingut.

2010. a kevadel loodud Abraham's Café on koos mänginud nüüdseks üle kolme aasta. Selle aja jooksul on antud ligikaudu viiskümmend kontserti, nii Eestis kui ka välismaal.

Esinetud on festivalidel Jazzkaar, Tallinn Music Week 2011, 2012, Viljandi Folk, Võru ja Tartu akordionimuusika päevad, jazz-improvisatsiooni festival Visioon, Tartu Muusikanädal, lisaks Soomes Joensuu festivalil Popkatu, Positivus 2012 Lätis ja Euro-Arab Youth Music Expo Küprosel ning saavutatud esimene preemia 28. ja kolmas preemia 27. Uno Naissoo loomingukonkursil Kaspar Uljase paladega «Los Pescadores» ja «Dim Dim».

2013. aasta jaanuaris nägi ilmavalgust ansambli debüütplaat «Journey to Haran».

Koosseis: Marten Altrov - klarnet, Kaspar Uljas - akordion, Madis Meister - kitarrid, Martin-Eero Kõressaar - bassid, Tõnis Kuusk – trummid, Joonas Pärn - oud, Martin Hein – heli

Eesti Jazzliidu ja Teater NO99 jazzklubi kontsert toimub 19. septembril algusega kl 22. Piletid saadaval Piletilevis ja Piletimaailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles