Linna uusimas klubis VIOLET toimus eksklusiivne eripidu SKAZKA SPECIAL!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval 20. septembril toimus uue eksklusiivse ürituste sarja SKAZKA SPECIAL avapidu, päev varem avatud uue Lounge-Club VIOLET avapidustuste raames!

Foto: musicfactory.com

See pidu on täiesti uus salapärane maailm, atmosfäär täis soojust ja mugavust, mida ümbritsevad ilusad inimesed.

Foto: musicfactory.com

Skazka SPECIAL @ Lounge-Club VIOLET- see on kombinatsioon kahest maailmast – ühelt poolt tänapäeva reaalsus, mis ühendab endas stiilsuse, kehastab viimaseid sisekujunduse trende, stuudiokvaliteediga heli ja professionaalne valgus ning teiselt poolt muinasjutuline maailm, kus saavad kokku erinevate muinasjuttude ja multifilmide maagilised tegelased , et viia külalised võlulugude pika öö vapustava ilu-, headuse-, rõõmu- ja imede maailma!

Foto: musicfactory.com

Õhtuprogrammis ootas külastajaid welcome show, kus gigantsed muinasjututegelased kandsid pidulikult „teise reaalsusse”, erikülalised Moskvast oma värvika tantsulise valgusetendusega viisid kaasa säravate tulede maagilisse maailma, lummavad Go-Go nümfid Peterburist lisasid õhtule ekstravagantsust ja muusikalise eriprogrammina kõlasid meeliköitvad live-saksofoni helid Kirill Sax-i poolt.

Foto: musicfactory.com

See on muinasjutuline koht, kus on võimalus nautida kõige paremiad jooke ja erilisi kokteile ning samuti veel ka kogu öö saab maitsta võlur-peakoka valmistatud roogasid!

Meeldivalt saab suhelda ja aega veeta pehme atmosfääriga mugavas spetsiaalse varustusega hubases vesipiibu saalis, milles pakutakse kõige eksootilisemaid vesipiipe ning kus sellel imepärasel ööl saab kirjutada iga külaline oma enda kordumatu muinasjutu!

Foto: musicfactory.com

Kõige kuumimad vene- ja lääne tantsuhitid  tõi rahvani residendid DJ ValentineBlack ja DJ Baloo!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles