31. august «Üks teist- puhkus staaridega» - armujoogid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel pühapäeval, 31.augustil toome vaatajateni selle suve viimase saate «Üks teist - puhkus staaridega!»

Saate teema on lustlik ja meeleolukas - räägime armujookidest! Küsisime erinevatelt tuntud inimestelt, kas nad on oma voodielu ergastamiseks nautinud erinevaid toniseerivaid jooke. Armujoogi segame saates kokku ka meie suvehooaja viimase kangelase ehk õigemini kangelanna Anu Saagimiga!

Kaks retsepti!

Kuum armujook
Kaks klaasitäit kanget teed, ½ klaasi rummi või konjakit, sidrunikoort, 1 spl. suhkrut ja ½ sidrunit. Täitke pokaalid ¾ ulatuses kange külma teega, lisage sidrunikoort ja -mahla, lisage seejärel igasse pokaali lusikatäis rummi või konjakit. Ning pange seejärel joogi juurde tikk...

Tee potentsi tõstmiseks
Kaks supilusikat musta teed segada 0,5 teelusika piparmündi-, apteegitilli- ja vaarikalehtedega, valada üle poole liitri keeva veega ja lasta rätikuga kaetud nõus 10 minutit tõmmata. Juua kuumalt, lisades tassi eelnevalt mett, rosinaid, pähkleid ja magusaid puuvilju.


Seksikat sügist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles