Triinu Kivilaan astub esmakordselt Eestis üles sooloartistina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Kivilaan
Triinu Kivilaan Foto: Internet

Homme, 28. augustil algusega kell 12.00 esitleb Triinu Kivilaan esmakordselt Eestis oma debüütalbumit «Now and Forever» New Yorkeri kaupluse ametlikul avamispeol Tasku moe- ja vabaajakeskuses Tartus.

 

Abja-Paluojalt pärit tõusev poptäht Triinu Kivilaan alustas oma lauljakarjääri ansamblis Vanilla Ninja ning tänaseks on Triinul sooloartistina valmimas Saksamaal produtseeritud debüütalbum «Now and Forever».  

Lugude hulgas on tugevalt esiplaanil rock stiil, aga ühtlasi leidub albumil tundeküllaseid ballaade. Loomeprotsessis on Triinu toetanud esmaklassiline meeskond: produtsent ja laulukirjutaja Fabian König ning produktsioonifirma 03Studio muusikud.

New Yorkeri uue kaupluse avamise tähistamiseks Tartus Tasku moe- ja vabaajakeskuses toimub meelelahutuslik avamisüritus. Triinu Kivilaan jagab lisaks eksklusiivsele live-kontserdile ka fännidele autogramme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles