Heas toonuses Evelin Ilves käis tutvumas disainiga

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heas toonuses presidendiproua Evelin Ilves käis Disainiöö raames tutvumas kodu- ja välismaise disainiga vanas Heliose kinos
Heas toonuses presidendiproua Evelin Ilves käis Disainiöö raames tutvumas kodu- ja välismaise disainiga vanas Heliose kinos Foto: Viktor Burkivski

Eile võis taas näha üle pika aja avalikul üritusel meie esileedit Evelin Ilvest. Presidendiproua oli suurepärases tujus ning nägi välja värske ja puhanud.

Foto: Lawrence Jackson

Samal ajal, kui meie president Toomas Hendrik Ilves poseerib uhkes üksinduses Ameerika Ühendriikide riigipea Barack Obama ja tema kaasa Michelle Obamaga pidulikul vastuvõtul ÜRO Peaassamblee avaistungil, tšillib proua Ilves Tallinna Disainiööl.

Foto: Viktor Burkivski
Evelin väisa endist kino Heliost, millest on Disainiöö ajaks saanud HELIODISAIN, kus saab tutvuda nii kodumaiste kui rahvusvaheliste väljapanekutega.
 

 

Lisaks saab külastada Wabadus Café pop-up kohvikut, uudistada Disainiöö infot koos eesti disaini pop-up poega. Muusika Kaspar Tornilt ja Taavi Tulevilt. 

 

 

Avamise ajal toimus näituse “Keisri uued rõivad 7 minutit“ etendus, mis uuris tegevuste ja vormide ning žestide kordamise suhet ning  vastandas neid igasuguse etendustegevuse ainulaadsusega. Eesmärgiks oLI paljastada tõde moevaldkonna kohta – see on üleküllastunud maailm, mis on võõrandunud esteetilistest ja emotsionaalsetest ideaalidest.

 

Õhtu lõpetuseks mängis Berliini ja Detroiti suuna tantsumuusikat dj Artur Sanglepp.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles