Reet Linna Joalast: väliselt ligipääsmatu, aga tegelikult soe ja sõbralik

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Linna
Reet Linna Foto: Peeter Langovits

Saatejuht ja muusik Reet Linna meenutab eile õhtul oma kodust surnuna leitud legendaarset Jaak Joalat heade sõnadega ning tunnistas, et šokk tema surmast oli suur.

"Jaska, nagu me teda kutsusime, oli legend juba eluajal. Väliselt jättis vahel ehk ligipääsmatu mulje, aga tegelikult oli ta soe ja sõbralik poiss," meenutas Reet Linna Elu24-le.

"Teletoimetajana kohtusin varasematel aastatel temaga üsna tihti, istusime koos žüriides ja ajasime vahel ka niisama juttu. Ta armastas, muide, väga šokolaadi ja lemmik oli After Eight," lisas muusik ja saatejuht.

Reet Linna ei häbene öelda, et kuuldes seda teadet, istus ta autos ja nuttis: "Šokk oli nii suur!"

"Jaak Joala oli erakordselt andeka ja mitmekülgse muusikuna meie esimene tõeline väikese Eesti superstaar ja täht peale Georg Otsa. Tema lahkumine puudutas mind isiklikult väga, aga ehk seal ülemise korruse suures orkestris saab ta jälle esitenorina silma paista!"

Joala Joala leiti eile õhtul oma kodust surnuna. Ta viibis hiljuti ka kopsuprobleemide tõttu haiglaravil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles