Uku Suviste rabas Jurmala lauluproovides 10 päeva, iga päev 12 tundi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suvistele (paremal) sõitis Jurmalasse kaasa elama ka tema režissöörist isa Raivo Suviste.
Uku Suvistele (paremal) sõitis Jurmalasse kaasa elama ka tema režissöörist isa Raivo Suviste. Foto: Erakogu

«Tunnen end väga hästi siin, kõik, kellega olen seni suhelnud, on mind väga hästi vastu võtnud, konkurss on suur, võimas ja luksuslik,» räägib Uku Suviste, kes võistleb Jurmala lauluvõistlusel Uus Laine, kuhu on kogunenud kogu vene koorekiht.

Uku pole varem nii suurelt lavalt vene publiku ette astunud, kuid tunneb end pärast esimest võistluspäeva, kus ta laulis end seitsmeteistkümne esineja seast neljandaks, päris hästi, kirjutas Õhtuleht.

«Žürii oli väga helde ning ma sain päris palju maksimumpunkte, mida žürii näitas veel enne, kui olin jõudnud loo lõpuni laulda,» rääkis Prince`i hittlugu «Purple Rain» esitanud Suviste.

Suviste sõnul on Jurmalas kohal väga palju vene artiste, muuhulgas Filipp Kirkorov, Raimond Pauls, Laima Vaikule, Vladimir Presnjakov, Jossif Kobzon, Valeri Leontjev ja palju teisi, kuid Uku pole jõudnud neid kõiki oma silmaga näha, sest viibib suurema osa ajast lava taga.

Võistluse viimane voor toimub laupäeva õhtul ning võitja selgub pühapäeval, Uku Suviste, teiste konkursantide ja vene superstaaride esinemist saab jälgida telekanali RTR Planeta ja Ukraina telekanali Ukraina vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles