Kreeka surnuaias kuuldi maha maetud naise appikarjeid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka surnuaias kuuldi maha maetud naise appikarjeid
Kreeka surnuaias kuuldi maha maetud naise appikarjeid Foto: SCANPIX

Kreeka politsei uurib juhtumit, milles maha maetud naine väidetavalt tuli kirstus olles teadvusele.

Thessaloniki lähedasest surnuaias olnud teatasid politseile, et kuulsid ühest hauast kõminat ning karjumist, edastab BBC.

Tegemist oli matmispaigaga, kuhu vaid tunde  varem oli maetud vähki surnud naine.

Politsei andis surnuaiatöötajatele käsu kirst välja kaevata ning sellest leiti lämbununa 45-aastane naine.

Arstide kinnitusel suri see naine vähi tagajärjel. Ta matused toimusid möödunud nädalal Thessalonikist 22 kilomeetri kaugusel Peraias.

Pärast matust saabusid surnuaiale lapsed, kes kuulsid hauast kummalist heli. Nad teatasid sellest politseile. Naine lämbus enne, kui päästjad temani jõudsid.

Kohale kutsutud arst vaatas surnukeha üle ning kinnitas, et naine suri hiljuti lämbumise tõttu. Teda ei olnud võimalik elustada.

«Seda on raske uskuda. Tegime põhjaliku kontrolli enne, kui ta vähihaiguse tõttu surnuks tunnistasime. Ta süda ja muu elutegevus oli seiskunud,» teatas naise raviarst Chrissi Matsikoudi.

Arsti arvates on üsna ebatõenäoline, et koolnukangestusega naine oleks saanud üles ärgata ja karjuma hakata. Samuti mitte koputada kirstu kaanele,» sõnas arst.

Naise surnukehale tehakse nüüd kohtumeditsiiniline ekspertiis.

Perekond plaanib anda naist ravinud vähikliiniku ja raviarstid kohtusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles