Ufoloog kommenteeris «Eesti kummituste» lugusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen ehk Niki
Kairit Tuhkanen ehk Niki Foto: Peeter Langovits

Hooaja viimases Kanal 2 saates «Eesti kummitused» võttis Kairit Tuhkanen alias Niki kokku tehtud lood ning neid kommenteeris Eesti esimene ufoloog Hans Raudsik.

Mohni saare majakas ja abihoonetes liikuvat rahutu hing ning sealseid hooneid üksinda valvav saarevaht Õie on enda sõnul mitmed korrad liikumist märganud.

Raudsik tunnistas, et üksindus mõjutab inimesi erinevalt ning võib tõesti juhtuda, et inimene arvab end midagi nägevat, mida pole. Samas ei välistanud ta, et sellistes üksikutes kohtades võivad liikuda inimesesarnased olendid.

Soomaa külastuskeskuses käis kohal pendlimees, kes leidis, et kaevus on ühe hukkunu energiaväli, kuigi tegelikult oli inimene uppunud hoopis teise kaevu.

Raudsik tõdes, et ka pendlimees on inimene ja kui tegemist on inimestega, siis ka eksitakse.

Ufoloogile näidati videot, kus ööseks üles pandud kaamera eest vilksatas läbi tume kogu.

Tema arvates võis videos tõesti vaimolend olla, sest infot neist on samakaua, kui inimkond eksisteerib. Raudsiku arvates võis tegemist olla ka energeetilise hälbega või poltergeistiga.

Läänemaal asuva Viruna puhketalu peremees on näinud tundmatut lendavat objekti ning Nikit huvitas, kas Läänemaa on selliste nähtuste poolest eriline.

Raudsik ütles, et kui sinna piirkonda lisada Saaremaa, siis on tõesti taolisi vaatlusi päris palju tehtud.

Ufode maandumisrajana tuntud Kaiu raba külastades oleks saatetegijad äärepealt kitsele otsa sõitnud ning nendega kaasas olnud konsultant sattus hiljem avariisse.

Raudsik arvas, et tõesti võidakse edastada hoiatusi ka selliselt. Tema alateadvuses on Kaiu raba olnud alati koht, kuhu ta pole tahtnud füüsiliselt minna.

Kirna mõis on seal tegutsevate sensitiivide sõnul haruldaste energiaväljadega koht maailmas. Seal ilmuvat nii peaingel Miikael kui dalai-laama vaim.

Raudsik tunnistas ausalt, et ei oska öelda, kas see fenomen ka tegelikult toimib. Kuigi dalai-laama on mitmed korrad ka Eestit külastanud, siis miks ta pole läinud sinna, kui see koht nii eriline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles