Ansambel Pärl avaldas teise singli: elagem täna, nüüd ja kohe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pop-rokkpunt, ansambel Pärl
Pop-rokkpunt, ansambel Pärl Foto: Jarek Jõepera

Sel aastal loodud ansambel Pärl avaldas 1. oktoobil oma teise singli «Siin ja praegu», mis lõputu rahmeldamise asemel õnne hetkes elamises näha soovitab. Head asjad juhtuvad iga päev, seisata ja vaata vaid.

Lauljanna Pille Rand sõnab, et loo sõnum, otsimine ja mitteleidmine, on talle väga tuttav teema: «Eks ma olen ka ringi jooksnud ja kõike igalt poolt taga ajanud ning siiani teen seda. Kuid vahel, liiga harva küll, tabab mind selgushetk - tegelikult polegi vaja kõike mujalt taga otsida, piisab, kui paigal ringi vaadata ja mõista – kõik, mida vajan, lähedased ning rahulolu sellega mida teen, on tegelikult siin ja praegu olemas.»

Loo sõnade ja muusika autor Tarvo Valm sõnab, et kuna ajad on ärevad ning see tekitab hirmu ja ebakindlust, siis selle looga tahab ta innustada inimesi hoolima oma lähedastest ja naabritest. «Me ju ise kujundame enda maailma - teeme siis sellest ühe ilusa koha. Meie tähelepanu on suunatud tundmatusse tulevikku või vaatame liialt palju selja taha - kõige olulisem on tegelikult ikka olevik, millest sünnivadki minevik ja tulevik. Elagem täna, nüüd ja kohe, nagu lugugi ütleb «Siin ja praegu».»

Ansambel Pärli saab live’is kuulda juba 11. oktoobril, mil nad astuvad üles Rock Café 10. sünnipäeva pidustuste 2. päeval koos ansamblitega Singer Vinger ning The Tuberkoloited ning 18. oktoobril rokiklubis Tapper varalahkunud Revo Jõgisalule pühendatud ja melanoomi teavitustööle tulusid koguval kontsertõhtul FoRevo.

Link raadiotele siin.

Pärli tegemistega saab kursis olla Facebookis.

Pärlist: 2014. aastal loodud Pärli puhul on tegu lihtsa, kaasahaarava ja meeldejääva pop-rokiga, mille tekstid on humoorikad ja vallatud ning muusika paneb puusa nõksuma igas vanuses kodumaisel publikul.

Bändi pärlsärav esileedi on Pille Rand, kes varem sootuks süngemat lauluhäält näidanud death-metal ansamblis Human Ground. Pärlile lisavad muusikalist helki Tanel Padar & The Suni ridades mängiv kitarrist Tarvo Valm ja ansamblist Me, Myself and I tuntud Silver Suu kitarril, Joel Berg basskitarril ning Meelis Kasepalu trummidel.

Kuula lugu! Kuidas bändi teine singel meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles