Näosaade alustab juba täna ning lõbus «Nägude kontroll» homme

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Su nägu kõlab tuttavalt“
„Su nägu kõlab tuttavalt“ Foto: TV3

Täna õhtul vallutavad TV3 vaatajate südamed „Su nägu kõlab tuttavalt“ kolmanda hooaja staarid. Oodata on suurepärast show´d, mis pakub üllatusi nii suurtele kui ka väikestele vaatajatele. Lisaks on juba homme õhtul eetris uus saade, kus täna toimunut muhedas võtmes analüüsitakse.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ uue hooaja esimeste etteastete rida on värvikas. Saate parim selgub kohtunike ja osalejate hinnete tulemusel ning võitja saab annetada 1000 eurot enda poolt valitud heategevuseks.

Foto: TV3

Kolmanda hooaja avavad järgmised paroodianumbrid:

Uku Suviste – Demis Roussos „Goodbye, My Love, Goodbye“

Marju Länik – Hannaliisa Uusma „Absoluutselt“

Jan Uuspõld –Mati Nuude „Jambalaya“

Kristel Aaslaid – Silvi Vrait „Nagu merelaine“

Mart Müürisepp – Antonio Banderas „El Mariachi“

Lauri Liiv – Edgar Savisaar „Kaunis maa“

Liis Lemsalu – Christina Aguilera „Dirrty“

Luisa Värk – The Cranberries „Zombie“

Foto: TV3

Täiesti uue saatena on „Su nägu kõlab tuttavalt“ põhishow´le jätkuks esmaspäeviti kell 20.00 TV3s alustav „Nägude kontroll“. Tegemist on lustliku pooltunniga, mis võtab humoorikalt luubi alla eelmise õhtu näosaate kõige säravamad või intrigeerivamad hetked. Sõbralikult nügivaid  kriitikanooli lennutatakse nii esinejate ja laulunumbrite kui ka kohtunike ning saatejuhi pihta. Lõbusa saate juhtideks ehk kontrolörideks on   Henry „Genka“ Kõrvits ja Grete „Klenka“ Klein ning alati ka üks väga sõnaosav üllatuskülaline.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ kolmas hooaeg algab TV3s täna kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles