BAILE-bon Walker lõbustab sellel reedel klubis Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BAILE-bon SPICED peol nauditi Ladina-Ameerika vürtse täiel rinnal hommikutundideni välja!
BAILE-bon SPICED peol nauditi Ladina-Ameerika vürtse täiel rinnal hommikutundideni välja! Foto: musicfactory.ee

Music Factory ja Johnnie Walker esitlevad: reedel, 10.oktoobril ööklubis Teater (Vabaduse väljak 5, Tallinn ) üritustesari BAILE-bon WALKER - see on värvide, kaasahaaravate rütmide ja avatud tunnete puhang!

Ei ole tähtis kas Te oskate tantsida või mitte, BAILE-bon on latiino pidu, kuhu võib tulla igaüks ja sukelduda tõelisse peokeerisesse!

Ärge laske mööda võimalust osa saada kuumast ladinaameerika energiast!

Uuenduse läbinud linna lõbusaim pidu BAILE-bon soovib, et see oleks veelgi lõbusaim ning toob nüüdsest rahva sekka show'd tegema kuumad trummarid, kelle osavas trummimängus saavad kaasa lüüa ka kõik külalised ise ning kogu seda palavust tulevad samal ajal jahutama spetsiaalselt selleks õhtuks kohale tellitud abilised ekstrasuurte palmipuu lehvikutega, kelle abiga saate nautida tõelist karnevali atmosfääri!

Külalisi ootab ees:

•    Pidu kahes saalis

•    Peasaalis toob kõige kaasakiskuvamad vene- ja latiinorütmid Teieni residendid DJ Bell ja DJ Sonic ning tantsuõpetuse ja -show kogemustega õpetaja Jorge Hinojosa (Ecuador) tantsukoolist.

•    Väikeses saalis eheda salsamuusika DJ Nrike (Kuuba) ja Salsa, Chachacha, Bachata, Merengue tantsuõpetus proffidelt: Luis Izzo (Mehhiko)!

•    silmailu pakub latiino Go-Go

•    Nikotiinivabad GRAND SISHA vesipiibud

Võtke osa elu- ja rõõmupeost ning kinkige endale sellega uusi emotsioone ja kogemusi.

Laudade broneerimise info kodulehel või +372 50 24262, gert@musicfactory.ee

Pidu kestab 23:00-05.00

Pilet 15 eurot, naised esimene tund (23:00-00.00) sooduspilet 10 eurot, klubi Teater Platinum kaardiga sissepääs koos kaaslasega tasuta!

NB! Strong Face & Style control: peoriietus ja peoking!

Vanusepiirang 20. aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles