Finnair muudab piletiklasse

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk.
Finnairi lennuk. Foto: Finnair

Põhjanaabrite lennufirma Finnair toob kontinentidevahelistele lendudele alates 15. detsembrist 2014 kõrgema turistiklassi ehk Economy Comfort piletiklassi. 

Finnairi lennukites asuvad Economy Comfort istmed turistiklassi salongi esimeses viies reas, kirjutab reisiportaal trip.ee.

Lennufirmad kutsuvad seda piletiklassi erinevalt: Premium Economy, Economy Comfort või Economy Max, kuid sisu on sama. Tegemist on piletiklassiga, mis jääb tavalise turistiklassi ja äriklassi vahele. Tavaliselt leiab kõrgema turistiklassi istmed mandritevahelistel kauglendudel. 

Erinevate lennufirmade kõrgemas turistiklassis pakutavad lisamugavused kergelt varieeruvad, kuid põhiliseks argumendiks on suurem istmevahe (rohkem jalaruumi) ja mugavamad istmed. Enamasti kaasneb ka pardameelelahutussüsteemi suurem ekraan, paremad toidud ja eelisjärjekord lennukisse sisenemisel ja väljumisel, vahel ka turistiklassiga võrreldes rohkem äraantavat pagasit. 

Euroopa lennufirmadest pakuvad kauglendudel kõrgemat turistiklassi KLM, Air France, British Airways ja Turkish Airlines. Alates novembrist jõuavad esimesed mugavama turistiklassi istmed ka Lufthansa lennukitesse. 

Mis Finnairi Economy Comfort piletiga kaasneb?

  • standardsete turistiklassi istmetega võrreldes kuni 13 cm rohkem jalaruumi
  • mürasummutavad kõrvaklapid
  • isiklik mugavuskomplekt, kuhu kuuluvad magamismask, sokid, kõrvatropid, hambahari ja hambapasta
  • eelisjärjekorras pardaleminek ja kiire lennukist väljumine
  • mugavam peatugi (paigaldatakse enamikku lennukitesse 2015. aasta kevadel)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles