Täna «Punkris»: televaataja saab tätoveeritud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 12 krõbesaate «Punker»
Kanal 12 krõbesaate «Punker» Foto: Kanal 12

Kanal 12 krõbesaate «Punker» tänases osas laseb üks julge televaataja endale 50 euro eest käele tätoveerida punkriliste valitud salapärase kujutise.

«Punkri» sel hooajal annavad punkrilised igale televaatajale võimaluse tulla stuudiosse ja teha midagi ennastületavalt pöörast. Tasuks selle eest on 50 eurot. Kõik huvilised saavad endast märku anda aadressil punker@kanal12.ee. Otsa teeb lahti üks eriti vapper noormees, kes laseb endale käele tätoveeringu teha.

Foto: Kanal 12

Reformierakonda kuuluv riigikogu liige Igor Gräzin räägib avameelselt oma viimase aja lemmikteemast – kooseluseadusest – ning tunnistab isegi, et pooled ta tuttavad on tõenäoliselt homoseksuaalsed.

Rubriigis «Poliitik vabandab» võtab sõna Isamaa ja Res Publica Liidu ning Tallinna linnavolikogu liige Yoko Alender, kelle siiras vabandus puudutab skandaalset kooseluseadust.

Krõbedalt provokatiivne meelelahutussaade «Punker» avab Kanal Kaheteistkümne vahendusel oma uksed täna kell 22:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles