Uus tüdrukute rokkbänd G.O.S.H. annab superstaaride seas esimese kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus tüdrukute rokkbänd G.O.S.H.
Uus tüdrukute rokkbänd G.O.S.H. Foto: promo

Laupäeval, 18. oktoobril annab Viljandi vanas lennukitehases oma esimese live-kontserdi uus Eesti tüdrukute rokkbänd G.O.S.H.

G.O.S.H ehk lahtikirjutatult Girls on Stage Hot loodi kevadel bändi laulja ja trummari eestvedamisel. Ideed luua ainult tüdrukutest koosnev rokkbänd kannustas asjaolu, et hetkel Eestis selline kooslus puudub.

Foto: Liina Notta

Uue bändi koosseisu kuuluvad Anne Arrak (laulja), Hele-Riin Uib (trummar), Liina Kuill (klahvpillid), Hanna Parman (bass) ja Helena Anni (kitarr). Anne Arrak on laiemale avalikkusele tuntud saate „Eesti otsib superstaari“ vahendusel. Trummar Hele-Riin Uib on teinud koostööd mitmete Eesti bändide ja lauljatega.

Bändi esimene singel kannab nime „Blind Awake“.

18. oktoobril on bänd esmakordselt laval ning esitamisele tulevad tüdrukute värsked lood. Samal õhtul astuvad tehase laval publiku ette teisedki noored ja andekad artistid, kellest nii mõnigi on samuti osalenud talendisaates „Eesti otsib superstaari“. Nüüdseks on neist noortest saanud säravad tähed Eesti muusikataevas. Noori artiste ühendab veel ka tõsiasi, et nad kõik on pärit Viljandist või Viljandimaalt.

Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kontserdil „Tähed tehases“ astuvad lavale: Keit Triisa, Kerli Kivilaan, Lauri Antsov, Jaanus Saago, Raimondo Laikre ja Karl-Erik Taukar. Tähti saadab Keit Triisa bänd Nion.

Foto: Ardo Kaljuvee

Noorte muusikatähtedega on võimalik sel päeval ka lähemalt tuttavaks saada. Huvilised on tehasesse oodatud alates kella 17.00. Mõned tunnid vältava tutvumisõhtu jooskul vastavad artistid küsimustele ning jagavad soovijaile autogramme.

Lennukitehase uksed on avatud alates kell 20.00, kontserdi algus kell 21.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles