Anna-Liisa Supp läheb klubituurile

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Liisa Supp
Anna-Liisa Supp Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

5. septembril stardib Tallinnast klubituur «Macadam Madness», kus lööb kaasa ka menusaate «Eesti otsib superstaari» 2007 finalist Anna-Liisa Supp, DJ Widenski, modellist viiuldaja Daana Ots ning torupillimängija Katariin Raska.

«Mul on selline häda, et ideid tuleb uksest ja aknast ja vahel saunaluugist ka, » naeris Anna-Liisa raadio Elmar hommikuprogrammis.

Anna-Liisa kirjeldas eetris uut ja house-muusika jaoks ka mõneti veidrat kooslust.

«Ma usun südamest, et see on väga äge. Eesti klubimaailmas ei ole torupilli veel kaasatud,» sõnas ta.

Tuuril tutvustatakse ka Anna-Liisa uut lugu «Urban Zoo», mida on lauljanna sõnul võimalik osta edaspidi internetipoodidest.

Täispikka albumit Anna-Liisa aga veel ei plaani.

«Ma ei rõhu plaadile, vähemalt mitte füüsilisele plaadile, mida saab poest osta. Pigem paneme lood müügile internetipoodidesse, kust nii DJ'd kui tavainimesed neid osta saavad,» kommenteeris lauljanna.

Aasta alguses oli juttu, et Anna-Liisa esimese house'i singli «Bigger Than Everything» välja andmise vastu on huvi üles näidanud üks Prantsuse plaadifirma.

«Need läbirääkimised on tänaseks igati katkenud,» rääkis lauljanna. «Me ei näidanud ka omalt poolt enam initsiatiivi üles.»

Sellest hoolimata on lauljatar sõlminud lepingu ja kuulub nüüd artistiagentuuri «Macadam Music» ridadesse.

Tuleviku kohta ütles Anna-Liisa, et kui viisa saab, lendab USAsse.

«Läheme lihtsalt Floridasse ja New Yorki puhkama,» rääkis lauljatar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles